Zorg dat die criticus niet meer de controle heeft over jou.

Wij bestaan hier op aarde, als mens uit een drie eenheid: je lichaam, geest en ziel.  Je lichaam is een voertuig hier op aarde. En je ziel is de software die geplaatst is in dit lichaam. En je geest is het lijntje met de Divine Intelligentie.  Ik geloof er in de geest jouw energie is om in je kracht te staan.

Op het medicijnwiel komt dit overeen met de 7 stenen die rondom jouw ziel essentie liggen. De soort edelstenen tonen mij jouw manier van de Ziel beschermen.  Jij bent als een pion uit het spel ‘Mens erger je niet’ hier op aarde gekomen om de lessen uit dit leven te leren. En je hogere Zelf is als de speler. Een deel van jou of en stuk die meer overzicht heeft over het spelbord. Voor ons dus de Aarde.

Nu zou het zo kunnen zijn dat 1 ziel is opgesplitst in 11 delen. Elk deel ervaart zijn eigen lessen, in zijn eigen leven, in een eigen tijdsdimensie. En deze zielsdelen vormen bij elkaar 1 ziel. De 12e Ziel is je hogere Zelf, die is verbonden met het Veld. En via dit netwerk, wordt jij begeleid op jouw pad. Jouw zielenpad. Maar gezien de mens zelfbeschikkingsrecht heeft, kan het dus zo zijn dat je van je pad kiest af te wijken.  En dit houd de mogelijkheid tegen om sneller op weg terug te gaan naar dat hogere bewustzijn. Ik denk dat het de bedoeling is dat ieder van ons in een transformatie van 3D bewustzijn naar een hogere 5e dimensie gaat op dit moment.

Het zou mooi zijn als je door zelfontwikkeling en meer bewustzijn in contact kunt komen met je Hogere Zelf. Het kan zijn jij al bekend bent met energieën die je om je heen ervaart. Dit zijn hogere lichtwezens zoals engelen of gidsen die jou helpen af te stemmen op je Hogere Zelf.

Jouw Hogere Zelf is namelijk ‘het Licht’ die jij al bent.  En deze is verbonden met de oerkracht. Maar door nare gebeurtenissen die jij hebt ervaren kan het zo zijn dat dit licht geblokkeerd wordt. En dat je daardoor minder positiviteit uitstraalt naar buiten toe.  Als de mens minder gehaast zou zijn en meer met ontspanning en bewustzijn bezig zou zijn, dan zou je makkelijker een transformatie door kunnen maken naar hoger bewustzijn. Je Hogere Zelf geeft jou dus aanwijzingen tijdens het vervullen van ons levensdoel. En brengt creativiteit tot uiting. Het lagere Zelf is ons Ego. En lagere frequentie die ons pijn, frustratie en negatieve gemoedstoestanden laat ervaren.

Kwaliteiten van het Hogere Zelf zijn; Licht, liefde, vertrouwen en moed. Kwaliteiten die ons steun geeft. Bijvoorbeeld als jij verbonden bent geweest met een narcistische- of gewelddadige relatie. Of een relatie met je moeder of vader die niet goed voor je was. Dan is het van belang dat jij hierin leert onafhankelijk te worden. Onder andere via loslaat technieken en clearing kan jij je energie wielen opschonen.  En wanneer jij je hebt gezuiverd van illusies, die wij onszelf verteld hebben, toen we hier op aarde; op dat spelbord kwamen spelen. Zoals zelfbestraffing, het moeten lijden, schaarste gedachten etc. Dan kan je naar een hoger level met veel meer zelfliefde, zelfrespect, waardering, vergeving en een innerlijk weten.

Een voorbeeld van een clearing, oftewel een zuivering is dat je je voorstelt; dat er een helder, schoon, zuiverend, geneeskrachtig water uit een waterval op een tropisch eiland door jouw kruinchakra; bovenste zevende chakra, dan door je zesde; het voorhoofdchakra naar beneden door je tweede sekschakra en eerste basischakra heen stroomt weer terug naar de aarde. De ‘Breath of Life’ is een ademhaling techniek die je Kundalini energie stimuleert en zuivert door intens in- en uit te ademen vanuit je navel. Dit heeft effect op samentrekking van je bekkengebied, waar het tweede chakra zich bevindt. En deze zone helpt jou om jou tot een vollere potentieel te ontwikkelen en los te laten wat je niet meer dient.  Maar in contact komen met je hogere Zelf kan ook zo simpel zijn als er tegen praten. Helder weten dat wat er is en beseffen dat je onderdeel uitmaakt van een groter geheel.  Het kan wel wat oefening vragen om de signalen te leren oppikken. Signalen kunnen zijn: muntje die je vindt, gedachtes die bij je op komen, terug komende cijfers, pieptoon in je oor, lichtbollen zien of warm gevoel, kippenvel of een tekst van een liedje wat past bij hetgeen je op dat moment mee bezig bent. Maar jij hebt vrije wil, dus vraag om hulp. Stel elke ochtend specifieke vragen. Praat met je Hogere Zelf, maar ook wees dankbaar voor de gidsen en de engelen die er geregeld voor jou zijn. En wacht dan geduldig op antwoord. Start je dag met een goeie intentie of met een levensvraag. En doordat je hier op focust ga je aan de slag met de wet van de aantrekking. Besluit om samen te gaan werken met je Hogere Zelf. Zodat je lagere Zelf, je monkey mind of criticus niet meer de controle heeft over jou!

Leave A Comment

Call Now Button
Chat openen
Waar kan ik je mee helpen?