De regie (her)pakken naar mentaal- en emotioneel welzijn, voorkomt burn-out

Als werkgever wil je blije, productieve werknemers. Je gunt ze ontspanning momenten en veerkracht, tijdens de ups and downs in het werk en privé leven.

Verminder stress en voorkom burn-out met Loslaat-coaching.

Is er mentaal- of emotioneel onwelzijn bij een medewerker? Dreigt er een burn-out en wil je dit voor zijn als werkgever? Jacqueline van MunayQi transformatie is de therapeut die werkgevers en diens medewerkers helpt de innerlijke oorzaak aan te pakken.

Als werkgever biedt jij tijd en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zodat werknemers mentaal, emotioneel en fysiek veerkrachtig blijven. Want je beseft gewoon uitrusten, ontspannen of sporten niet voor iedereen meer goed werkt. Om privé vitaal te blijven genieten en plezier te behouden in het werk, kies je voor Reset traject .

de 6 krachtgidsen

Duurzaam herstel naar innerlijke rust.Vraag hier jouw Gratis Powerscan Gesprek aan

MunayQi werkt met Body Mind Release interventies; krachtige lichaamsgerichte sessies gecombineerd met loslaat coaching, die er toe leiden dat werknemers, ondernemers, high achievers en managers transformeren van binnenuit, zodat ze stressbestendiger vanuit rust in hun kracht staan en productiever werk en privé leven creëren. 

MunayQi Tools zijn onderscheidend in:

  • vanuit innerlijke rust doelen en verlangens leren manifesteren
  • doelen behalen, door persoonlijke groei en ontwikkeling
  • op eenvoudig, spirituele wijze lekker in je vel komen! 
  • de unieke combinatie lichaamsgericht- en mentale loslaat coaching 
  • van stress naar energie door heart coherentie alignement
  • Voor altijd VIP-support in de besloten facebookgroup, voor gelijkgestemden
  • Reset your Mind & Soul Online programma voor duurzaam welzijn resultaat
Krijger Godin transformatie naar hogepriesteres

Bespaar tijd en geld en voorkom verzuim door persoonlijke ontwikkeling volgens de CREATE-stappen:

Open de kooi naar vrijheid

Stap 1 Confront. Open de kooi naar vrijheid!

Kennis maken met elkaar en starten met innerlijke kracht strategie 1. Met als doel je confronteren met je innerlijke criticus en chaos ombuigen naar rust. Er komt ruimte om open te staan voor de ‘alles is mogelijk’ vibe. Ervaar acceptatie en helderheid op zielsniveau.

2 weken

van stress naar energie

Stap 2 Reset. Van Stress naar Energie

Vervolg bestaat uit eenvoudige loslaatoefeningen, zodat er meer ruimte ontstaat voor ontspanning in mind & soul. De innerlijke oorzaak van spanningsklachten wordt aangepakt. Dus niet praten zoals bij de psycholoog, maar doen! O.a. door herprogrammeren en opladen.

2 weken

Focus en rituelen voor verbinding

Stap 3 Engagement. Focus en rituelen

Je krijgt zaadjes voor het bereiken van je droomdoelen, waardoor jij wel positieve en stimulerende energie voelt door heel je lichaam om enthousiast te blijven. Daarnaast onderga je marma massage waarin je (trauma) blokkades loslaat, weer oplaad en meer dan het lijf ontspant.

2 weken

In actie, ondanks angst

Stap 4 Action. In actie ondanks angst

De MunayQi Transformatie therapeut is jouw extra stok achter de deur, waardoor jij iedere dag met meer energie, en meer zelfvertrouwen door het leven gaat.  Dankbaar en met een succesvol gevoel maak jij je verlangens waar. 

2 weken

Dankbaar en succesvol

Stap 5. Dankbaarheid en succesvol Tools

Lichter leven tips, zodat jij wel moeiteloos gaat manifesteren. Je bouwt aan je privé- en zakelijke imperium vanuit vertrouwen, dankbaarheid en verlangen. 

2 weken

Kracht en verbinding

Stap 6. Evaluate your Energy.

Met online cursus ondersteuning blijf je in Kracht en Verbinding.

Probleemoplossend vermogen, hanteren van stress en moeiteloos manifesteren staan centraal.

2 weken

BONUS #Innerlijke reis ceremonie + cadeaus

Op maat De stap naar innerlijke rust en plezier

Reserveer als werkgever of werknemer een gesprek om te bespreken, hoe de regie te (her)pakken naar innerlijke rust. Tackel je het onderliggende probleem van vastzitten en spanning, dan voorkom jij overspannenheid of zelfs burn-out en het wederom aantrekken van foute relaties en een ongelukkig gevoel. je ontvangt: 

Reset your Mind & Soul Traject €2970,-

WAT ANDERE ZEGGEN...

jacqueline munayQi himani inner outer strength

Auteur: Jacqueline Brandes: de Stress Transformatie expert

Wie is Jacqueline? 

Auteur en Natuurgeneeskundig Transformatie therapeut die je helpt je overlevingsmodus los te laten, zodat je innerlijke rust ervaart en ziet wat echt belangrijk is, zodat jij het leven kan creëren wat je wil.           

Via haar CREATE-methode neemt Jacqueline je mee op een reis om van dromen naar doen te gaan. Het is tijd te gaan geloven in jezelf, op een andere wijze dan je altijd al deed.

Jacqueline Brandes is natuurgeneeskundig transformatie therapeut en ervaringsdeskundige in burnout na scheiding en narcistische relatie. Al 23 jaar coacht ze mensen naar meer zelfvertrouwen, welzijn en geluk door het hervinden van die glimlach in de spiegel. 

Daarnaast is ze oprichter van de InnerOuterStrength-Academy en eigenaar van praktijk MunayQi, wat betekent: word je beste jij, in liefde vanuit je hart. Jacqueline woont, samen met haar twee dochters Quences en Kayleigh, in Purmerend.

Garanties “KrachtGids naar Rust, Liefde en Vrijheid” Boek-Bundel”

Call Now Button