Stress Relief

Stress Relief

Stress Relief

Stress relief: het verminderen van druk!

Stress relief betekent vrij vertaalt het wegnemen of het verminderen van druk of stress. Hier zijn diverse methoden voor, welke op de persoonlijke omstandigheden van de cliënt worden afgemeten. Het loslaten van stress of het wegnemen van de druk werkt voor iedereen anders. Er is jammer genoeg geen universele manier om druk en stress weg te nemen.

Jacqueline Brandes is een 40-jarige vrouw. Zij is helder voelend, leergierig, energiek en passievolle stress transformatie therapeut, met de wens dat heel Nederland meer vanuit zijn/haar hart gaat leven. De kennis die zij heeft van het transformeren van stress en druk naar positieve gevoelens en energie zorgt ervoor dat je een stuk gelukkiger is het leven gaat staan.

Stress vermindering

Er zijn diverse methoden om stress of druk te verminderen. Wij bieden meerdere methoden aan, waardoor we samen jouw stress of druk te lijf kunnen gaan en om kunnen zetten in vernieuwde en positieve energie. Gezondheid, vrijheid en geluk is namelijk dichterbij dan je denkt. Om deze vrijheid en geluk terug te vinden bieden wij loslaat coaching, Body Mind Release, oplaad coaching en business coaching aan. Stress en druk komen namelijk niet bij iedereen op dezelfde manier naar voren en kennen zeker niet dezelfde oorzaak. De transformatie van stress naar positieve energie vraagt dan ook om een andere aanpak.

Een opgebrand gevoel is bijvoorbeeld iets anders dan een echte burn-out, waardoor ook de behandelwijze anders is. Vermoeidheid kan diverse oorzaken hebben, waardoor ook hierbij een andere aanpak per persoon wordt gevraagd. Het allerbelangrijkste is dat we eerst de oorzaak helder gaan krijgen, zodat we daarna een passend traject kunnen samenstellen en oude gewoontes los leren te laten.

Het verminderen van druk bij ondernemers

Het werk is juist vaak hetgeen waar ondernemers ooit veel energie uithaalde en dat door bepaalde omstandigheden is veranderd. Deze omstandigheden/oorzaken moeten duidelijk gemaakt worden en hier is een business coach voor nodig. Wanneer de oorzaken helder zijn kan de business coach tools geven om je zingeving weer terug te krijgen en weer energie te krijgen van het ondernemen. Loslaat coaching kan bij deze transformatie enorm bepalend zijn, aangezien er wellicht bepaalde zaken zijn die je per se vast wil houden maar die je belemmeren in het vinden van geluk. Op deze manier zal je nooit het volledige potentieel kunnen benutten.

Ben jij er klaar voor om te kiezen, om los te gaan laten en om je volledige potentieel te gaan benutten? Maak dan snel een afspraak!

Waar kan ik je mee helpen?
Call Now Button