laatlos

met Psych-K en Acces Bars

Verander je realiteit met Psych-K

MunayQi is onderscheidend in blokkades opheffen op bewust- en onbewust niveau.

Bij stress of onwaarheden zijn je twee hersenhelften niet meer verbonden. Dit geeft een zwakke spierspanning in je lichaam. Via spiertesten wordt dit zichtbaar. Psych-K ® balansen herprogrammeren dan je onderbewuste geest en halen de lading van stressvolle situaties af.

Mijn doel als MunayQi therapeut is een veilige omgeving te creëren waarin jouw wijsheid aan het licht mag komen en geïntegreerd wordt in het Psych-k® transformatieproces.

Robert M. Williams begon met Psych-k® trainen. Hij maakte duidelijk dat de kracht in de persoon zelf zit die de verandering wenst. Het zijn je eigen filters die jouw beperken en een bepaalde werkelijkheid laat zien. Wil je dit niet, verander dan!

Psych-k® is een spiritueel proces met psychologische voordelen:

  • Je laat stress en emoties makkelijker los.
  • De trigger die je partner, je kinderen of je leidinggevende bij jou geeft door oud trauma van vroeger, verdwijnt of wordt neutraal.
  • Je verandert je overtuigingen, waardoor je gedachten, emoties en gedrag ook veranderen.
  • Je leert jezelf meer accepteren en patronen in je leven te doorbreken. Bijvoorbeeld relatieproblemen lossen op doordat jij het anders ervaart en anders reageert, wat positieve uitwerking heeft op gedrag van de ander.

 

Je bent niet voor niets bij MunayQi uit gekomen. Volg je intuïtie.

Tot snel,  Jacqueline Brandes

Vind jij het ook niet zonde, als je leven aan je voorbij gaat?

Aan de hand van een vragenlijst die U thuis voor het Bach bloesem consult heeft ingevuld, gaan we samen kijken naar de gedachtes en gevoelens die je als lastig ervaart.

Stap voor stap krijgen we beter zicht op de uitwerking van onze gedachtes op ons gedrag en leven. Zodat je soms subtiel, soms overduidelijk de veranderingen kan realiseren die jij wil.

Geef jezelf wat tijd. Het moment waarop remedies een positief effect hebben, is afhankelijk van de positie waarin jij je op de helling of wip bevindt.

_______________A_______B__C______D

Als we positie A behandelen, dan verandert er niets in het evenwicht van de wip. Daarom is het advies meerdere Bach bloesem consulten om zogenaamd de ui te pellen. Wonderen bestaan. Maar niet in 1 dag, want de processen die plaats vinden zijn een reeks acties of stappen zodat jij een bepaald doel of resultaat bereikt.

Jacqueline zet coaching in op waar jij behoefte aan hebt. De kracht van MunayQi is aandacht voor jouw denken, jouw voelen en jouw leven.

Gesprekken vinden ongeveer elke week plaats. Gemiddeld zijn 7 sessies nodig om een begin gemaakt te hebben met nieuw fundament jij je leven op wilt bouwen. We evalueren samen of je daadwerkelijk blijer in de spiegel kan kijken en het zelfvertrouwen hebt om jouw volgende stappen te nemen.

MunayQi Coaching kan bestaan uit 5 vervolg sessies (na basis traject) om afhankelijkheid, verslaving en negatieve energieën aan te pakken. Als psychosociaal Counselor help ik jou met transformatie for Life, en ook ontspannen ondersteuning via Aveda gezichtsbehandeling of Ayurveda reflex massage is fijn.

Stap 1: Contact met MunayQi

Jacqueline Brandes is uw Transformatie Coach. Wilt u vertellen over uw persoonlijke situatie en heeft u vragen, ik ben uw luisterend oor.

Stap 2: Vergoeding

is mogelijk via uw aanvullende zorgverzekering of via werkgever of UWV.

Stap 3: Kennismaking

is mogelijk binnen een week met Jacqueline MunayQi therapeut.

Wil jij ook niet vanuit je hart leven en met plezier werken?

Wil jij ook niet vanuit je hart leven en met plezier werken?

Geliefden om je heen waar je tijd aan kunt besteden omdat jij voldoende energie hebt om alles uit je leven te halen?

Ik wel! En ik weet hoe. Nee, niet de zoveelste therapie. Nee, geen heerlijk ontspannen massage met een tijdelijk effect.  Nee, geen chakra healing die je wat verlichtende ruimte geeft in je energie. Ter ondersteuning kan dit zeker. Maar wil je echt resultaat op fysiek, emotioneel en zielsniveau?

En je wil er wel voor werken. Echt wat aan je innerlijke oorzaak willen doen?

Bel MunayQi voor een Body Mind Release traject van 7 loslaat sessies incl. Bach bloesem remedies op maat.

Voltooi 2 x per dag paar minuten huiswerk, zodat je binnen aantal weken al voelbaar en zichtbaar lichter leven en fijnere omgeving kan ervaren.

Wanneer je toe bent aan een consult gesprek app me op: 06 508 69 750.

Alvast zelfstandig geïnspireerd worden naar stress transformatie doe dan mee met de KrijgerGodin Challenge en druk op de knop 🙂

Onderzoek naar Psych-K en Hele brein staat

Door het toepassen van PSYCH-K® balansen worden de linker- en rechterhersenhelft met elkaar gesynchroniseerd.

Zo kom je in de Hele-brein staat en ontstaat een ideale situatie, waarin het onderbewustzijn de nieuwe kracht gevende overtuiging opneemt en ongewenste stress of een innerlijk conflict elimineert.
Dankzij de neuroplasticiteit van de hersenen ontstaat er zo direct een nieuwe situatie.

Onderstaande onderzoeken laten duidelijk de waarde zien van de Hele-Brein staat en de rol ervan in de evolutie van het menselijk bewustzijn. De Hele-Brein staat is wat we creëren met het toepassen van PSYCH-K® Balansen.

-Published in CQ Capa Quarterly, Counseling and Psychotherapy, Association of New South Wales, August 2012
-Published in NeuroConnections, Neuroscience Newsletter, Fall 2011
-Published in the International Journal of Management and Business, August 2012

Vind jij het ook niet zonde, als je leven aan je voorbij gaat?

Hoe werkt Psych-K?

Al sinds 1988 bestaat PSYCH-K® en is een effectieve methode  gebleken, waarmee je diepgewortelde overtuigingen verandert. Zo worden eenvoudig de oorzaak van stress, negatieve gedachten, belemmerende emoties en angsten vermindert.

PSYCH-K® werkt snel en effectief omdat -de balansen- zich richten op dat deel waar je gedrag, programma’s, gedachten en gevoelens vandaan komen. Namelijk op de 95% dat beïnvloed wordt door je overtuigingen in je onderbewustzijn. 

Je werkt aan de oorzaak van je probleem via een korte route naar een blijvende verandering.

Voordelen PSYCH-K®

  • Korte route naar verandering
  • Niet perse nodig trauma’s uit verleden te herbeleven.
  • Direct resultaat is meetbaar via kinesiologie spiertesten.
  • Transformatie en stressreductie op dieper energetisch- en emotioneel niveau.
  • Visualisatie en affirmaties zullen aanvullingen zijn in plaats van andersom.

 

Wonderen bestaan. Maar niet in 1 dag. Gun jezelf de tijd naar ontspanning in mind & soul. Bijvoorbeeld met Ayurveda stress fix massage, reflexologie of krachtige medicijnwiel healing en consulten.

Wil jij je hart volgen en een reset in Mind & Soul?

Pak je innerlijke oorzaak aan, breng je hoofd tot rust, 

Ik wel! En ik weet hoe. Nee, niet de zoveelste therapie. Nee, geen heerlijk ontspannen massage met een tijdelijk effect.  Nee, geen chakra healing die je wat verlichtende ruimte geeft in je energie. Ter ondersteuning kan dit zeker. Maar wil je echt resultaat op fysiek, emotioneel en zielsniveau?

En je wil er wel voor werken. Echt wat aan je innerlijke oorzaak willen doen?

Bel MunayQi voor een Body Mind Release traject van 6 a 7 loslaat sessies. Mooie, snelle en zelfstandig toepasbare methode ontwikkeld door Hans de waard. Meer info dm mij of klik hier op de BMR site.  Meer lezen over andere loslaattechnieken klik hier.

Voltooi 2 x per dag paar minuten huiswerk, zodat je binnen aantal weken al voelbaar en zichtbaar lichter leven en fijnere omgeving kan ervaren.

Wanneer je toe bent aan een consult gesprek app me op: 06 508 69 750.

 

Veel geluk, liefde en wijsheid Jacqueline Brandes

 

Waar kan ik je mee helpen?
Call Now Button