Hoe mijn Luchtballon weer ging stijgen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
luchtballon uit de modder

‘niet wachten tot misschien ooit….of tot je lichaam zegt; ‘ho, stop en niet verder’.

Reset Your Mind & Soul

Ziek zijn had ik geen tijd voor en klanten gingen altijd voor. Twee weken vakantie vond ik al te veel. Ik werkte hard en veel. 13 jaren lang. Ik was oververmoeid tijdens een drie jaar durende vechtscheiding. En mijn zelfstandige onderneming voelde niet meer als een avontuur, maar als een last, o.a. omdat ik mijn omzetten mocht inleveren bij mijn ex-partner. Uiteindelijk was het verlies van een dak boven het hoofd van mij en mijn kinderen de druppel tot mentale uitputting. En het moment dat ik stil ging staan bij wat ik nu echt in dit leven wilde.

Ballast loslaten is lichter leven

Het besef dat ik altijd voor een ander leefde door mijn perfectionisme, gebeurtenissen en opvoeding uit mijn verleden, heeft doen inzien ik altijd maar met een zware rugzak sleepte.

Stressoren zijn namelijk vaak gedachten. En gezien ik geloof dat geest en lichaam onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, heeft de energie frequentie van mijn mindset invloed op de gezondheid van mijn organen.

Dus om lichter te leven moest ik deze ballast loslaten.

Vechten heeft namelijk geen zin. Dat is hetzelfde als vermijden en er niet mee willen dealen. Metaforisch gezien was mijn luchtballon mandje zwaar en vol met vecht- en vluchtgedrag. En stond ik aan de grond. De eerste stap was die ongelukkige gevoelens los te laten. Het ging vooral om de behoefte van erkenning van mijn ouders, het perfect willen doen als moeder en niet willen falen als zakenvrouw. De stress die het aan hoge eisen willen voldoen gaf, sloeg ik op als spanning in mijn rug en nek. Mijn boze gedachten over wat mij was aangedaan, brachten meer innerlijke conflicten. Met oververmoeidheid en burn-out tot gevolg.

Loslaten is niet hetzelfde als opgeven

Uiteindelijk heb ik mijn eerste bedrijf letterlijk met pijn in mijn hart losgelaten. Nu weet ik loslaten is niet hetzelfde als opgeven. En door mentale coaching stond ik weer open voor het toe laten van positieve gevoelens zoals vreugde, eigenwaarde en het mezelf welvaart waard vinden. Onverwachts kreeg ik de mogelijkheid tot opnieuw beginnen met financieel een schone lei en tweede bedrijf. ?

Negatieve, destructieve gedachten en gevoelens nemen nu niet meer de overhand. Ik gebruik mijn verstand in het Nu, om de toekomst vorm te geven via positieve vibraties. Waardoor dat gevoel van stress en tekortschieten tussen gezin en werk is verandert.

Wacht niet, word nu jouw beste Jij!

Ik ervaar het als een body en mind reset. Mijn luchtballon vliegt weer. En ik leef mijn zielsmissie. Dit is de Stress Transformatie ik iedereen gun! Daarom heb ik een model ontwikkeld die bewuste, ondernemende mensen helderheid en moed bied. Zodat jij het leven gaat leiden, jou rust en vitaliteit geeft.

Mijn advies; ‘niet wachten tot misschien ooit….of tot je lichaam zegt; ‘ho, stop en niet verder’. Jij als ondernemer, bent ook een ouder, een partner, een student en/of een sporter. En in al die rollen wil je jouw beste versie zijn. Toch? Jij bezit al die veerkracht en vitaliteit!

Ook al ervaar je nu nog fysieke- en mentale klachten, die jouw denken, voelen en handelen belemmeren. Weet dan hoe je effectief en zelfstandig jouw innerlijke oorzaak aanpakt. En kies bewust voor minder stress, meer (werk)geluk. Jouw leven is dit moment!

Altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek over welk Reset your Mind & Soul of Transformatie traject voor jou van toepassing is. Email mij op info@MunayQi.nl of what’s app 06 508 69750

Veel liefde, geluk en wijsheid

Jacqueline Alexandra

Neem de regie over je leven en maak je dromen waar.
Klik op de gele knop en bestel gelijk mijn nieuwe boek!

Share deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Jacqueline Brandes

Jacqueline Brandes

Jacqueline-Alexandra Brandes is natuurgeneeskundig transformatie therapeut. Al 23 jaar coacht ze mensen naar meer zelfvertrouwen, welzijn en geluk door het hervinden van die glimlach in de spiegel. Daarnaast is ze oprichter van de InnerOuterStrength-Academy en eigenaar van praktijk MunayQi, wat betekent: word je beste jij, in liefde vanuit je hart.

Lees verder

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Call Now Button