Over

Jacqueline

Ik word enthousiast van...

chocolaatjes, kruidenthee en knuffelen met Khloe de kat. Ik wil een gelukkig, licht leven, waar ik soepel door heen dans, net als vroeger toen ik nog op ballet zat. Blij word ik van het combineren van methodes die werken in het universele veld. En de werkelijkheid hieruit kan vloeien, deel ik graag met jou. Mijn keuze om mijn hart te volgen, hebben mijn leven verandert en voelbare resultaten op zielsniveau gegeven.

Over

Jacqueline

Natuurgeneeskundig Transformatie therapeut

Ik was onzeker over mijn toekomst na gewelddadige narcistische relatie. Ik verloor mijn bedrijf, huis en zelfvertrouwen...

Samen met een coach herpakte ik de regie in mijn leven en transformeerde ik mijn innerlijke oorzaken van ‘klein houden’, ‘geen geluk hebben in de liefde’ en ‘faalangst’ in innerlijke rust en vrijheid volgens mijn voorwaarden!

munayqitekst

betekent:
‘je beste Jij zijn in liefde’

Ik ben een...

KrijgerGodin HogePriesteresLichtwerker

...in wording

munayqitekst

betekent:
‘je beste Jij zijn in liefde’

Ik ben een...

KrijgerGodin HogePriesteresLichtwerker

...in wording

Video afspelen

Gezondheid, vrijheid en geluk volgens jouw voorwaarden is dichterbij dan je denkt.

In bovenstaande video deel ik mijn verhaal, over hoe ik mijn luchtballon weer deed opstijgen.

Even voorstellen

Mijn naam is Jacqueline Brandes. intuïtief, leergierig, energiek en als een passievolle Stress Transformatie therapeut en lichtwerker, help ik je graag bij bewustwording, transformatie en manifestatie.

Nu 43 jaar en heb 2 mooie dochters van 11 en 15 jaar. Samen veel meegemaakt, van scheiding, geweld en dakloos zijn aan toe. Dit heeft mij doen besluiten al mijn ervaring en kennis uit de (Ayurveda) Natuur- en Oosterse geneeskunde te bundelen om anderen te helpen meer vanuit het hart te gaan leven. 

Mijn missie en visie

Al vanaf jongs af aan heb ik het gevoel dat er meer is. Als reiki master werkte ik op mijn 17e al met energie. En ik verdiepte mij in tarot en persoonlijke- en spirituele ontwikkeling. Ik wilde vooruit kijken en genieten van het leven. Maar werd geconfronteerd met een zwaarmoedige vader, die in het verleden leefde.

Ik was 10 jaar en als oudste in een gescheiden gezin besprak mijn vader met mij zijn verdriet, zijn gemis en zijn fouten. Ik was de mediator en de luisteraar 8 jaar lang. Wanneer ik trots mijn rapport liet zien, haalde hij mij naar beneden door te focussen op het enige lage cijfer. Niets was goed genoeg. Er was geen empathie. Toen ik ouder werd, had ik geen vrijheid. Het ging altijd om hem.

Ik voelde me geen kind, maar therapeut op al jonge leeftijd. Verdrietig. Ik was een emotioneel wrak. Na een voorval op mijn 18e besloot ik rationeel afstand en afscheid te nemen. Omdat ik wist dat hij mentaal ziek was, voelde ik geen wrok. Toch deed het feit hij er emotioneel of financieel nooit voor mij of mijn moeder is geweest wel zeer.

Doorgaan na moeilijke tijden

Na een gewelddadige, narcistische relatie, heb ik veel los moeten laten en mindfucks mogen transformeren om in mijn innerlijke kracht te komen, zodat ik de regie over mijn leven in eigen hand kon pakken.

Doordat ik nu besef ik de CREATOR ben, werk ik dagelijks aan gelukkig en lichter leven. Ik wens soepel door het leven heen te dansen, net als vroeger toen ik nog op ballet zat. 

Ik geniet te vaak van chocolaatjes, kruidenthee en knuffelen met Khloe de kat. En ben boeken verslaafd. Oeps, mijn boekenkast puilt uit.

Blij word ik van het combineren van methodes die werken in het universele veld. En de werkelijkheid hieruit kan vloeien, deel ik graag met jou. Mijn keuze om mijn hart te volgen, hebben mijn leven verandert en voelbare resultaten op zielsniveau gegeven.

Vele jaren heb ik er alleen voor gestaan. Het is een rouwperiode geweest met burn-out en oververmoeidheid. Lees meer in mijn blog. Nu ik het transformatie traject zelf heb doorlopen heb ik mijn identiteit en visie helder.

Nu ben ik er om jou te helpen …daar waar het de meeste impact heeft.

Jouw innerlijke Energie!

Want uiteindelijk wil jij net als ik o.a…

  • … meer helderheid en moed
  • … meer innerlijke rust
  • … meer energie en vrolijkheid

 

Iedereen heeft andere dromen en doelen. Maar in de kern willen we allemaal: bewustwording, transformatie en manifestatie van verlangens.

jacqueline munayQi himani inner outer strength

Opvallend is een herhalend patroon van...

erkenning zoeken en mezelf nooit goed genoeg vinden. Mijn moeder heeft mij en mijn zus als een hardwerkende, alleenstaande moeder zonder (financiële) hulp opgevoed. Vanaf mijn 15e werk ik al. Op mijn 18e ging ik uit huis en betaalde mijn levensonderhoud en studies zelfstandig. Niemand keek naar mij om. Niemand hoefde naar mij om te kijken. Ik deed het allemaal alleen. Ik ben opgevoed met “Ga voor zekerheid en zelfstandigheid. Doe maar normaal, en een niet zeuren, maar poetsen” mentaliteit.

Maar ik wil niet normaal doen. Ik wil uniek en authentiek zijn, dit groots uitstralen. Ik wil creatief al mijn ideeën lekker impulsief uitvoeren. Ik wil verliefd zijn en vol passie gaan met die banaan! Stil staan is niet weg gelegd voor mij. Mijn verlangen is vooruitgang vanuit innerlijke rust, dat dan weer wel en in vrijheid! Jij?

Video afspelen

Gezondheid, vrijheid en geluk volgens jouw voorwaarden is dichterbij dan je denkt.

In bovenstaande video deel ik mijn verhaal, over hoe ik mijn luchtballon weer deed opstijgen.

Even voorstellen

Mijn naam is Jacqueline Brandes. intuïtief leergierig, energiek en een passievolle Stress Transformatie therapeut en lichtwerker. Nu 43 jaar en heb 2 mooie dochters van 11 en 15 jaar. Samen veel meegemaakt, van scheiding, geweld en dakloos zijn aan toe. Dit heeft mij doen besluiten al mijn ervaring en kennis uit de natuur- en oosterse geneeskunde te bundelen om anderen te helpen meer vanuit het hart te gaan leven.

Mijn missie en visie

Al vanaf jongs af aan heb ik het gevoel dat er meer is. Als reiki master werkte ik op mijn 17e al met energie. En ik verdiepte mij in tarot en persoonlijke- en spirituele ontwikkeling. Ik wilde vooruit kijken en genieten van het leven. Maar werd geconfronteerd met een zwaarmoedige vader, die in het verleden leefde.

Ik was 10 jaar en als oudste in een gescheiden gezin besprak mijn vader met mij zijn verdriet, zijn gemis en zijn fouten. Ik was de mediator en de luisteraar 8 jaar lang. Wanneer ik trots mijn rapport liet zien, haalde hij mij naar beneden door te focussen op het enige lage cijfer. Niets was goed genoeg. Er was geen empathie. Toen ik ouder werd, had ik geen vrijheid. Het ging altijd om hem.

Ik voelde me geen kind, maar therapeut op al jonge leeftijd. Verdrietig. Ik was een emotioneel wrak. Na een voorval op mijn 18e besloot ik rationeel afstand en afscheid te nemen. Omdat ik wist dat hij mentaal ziek was, voelde ik geen wrok. Toch deed het feit hij er emotioneel of financieel nooit voor mij of mijn moeder is geweest wel zeer.

Doorgaan na moeilijke tijden

Na een gewelddadige, narcistische relatie, heb ik veel los moeten laten en mindfucks mogen transformeren om in mijn innerlijke kracht te komen, zodat ik de regie over mijn leven in eigen hand kon pakken.

Vele jaren heb ik er alleen voor gestaan. Het is een rouwperiode geweest met burn-out en oververmoeidheid. Lees meer in mijn blog. Nu ik het transformatie traject zelf heb doorlopen heb ik mijn identiteit en visie helder.

Nu ben ik er om jou te helpen …daar waar het de meeste impact heeft.

Jouw innerlijke Energie!

Want uiteindelijk wil jij net als ik o.a…

  • … meer helderheid en moed
  • … meer innerlijke rust
  • … meer energie en vrolijkheid

Iedereen heeft andere dromen en doelen. Maar in de kern willen we hetzelfde.

jacqueline munayQi himani inner outer strength

Opvallend is een herhalend patroon van...

erkenning zoeken en mezelf nooit goed genoeg vinden. Mijn moeder heeft mij en mijn zus als een hardwerkende, alleenstaande moeder zonder (financiële) hulp opgevoed. Vanaf mijn 15e werk ik al. Op mijn 18e ging ik uit huis en betaalde mijn levensonderhoud en studies zelfstandig. Niemand keek naar mij om. Niemand hoefde naar mij om te kijken. Ik deed het allemaal alleen. Ik ben opgevoed met “Ga voor zekerheid en zelfstandigheid.

Mijn methodes

omjoutehelpen

Mijn methodes

omjoutehelpen

Ik ben super nieuwsgierig naar jou!  Vertel mij wat je nu zo tegenhoud en waar je eigenlijk van droomt. Ik ben net als jij, een ondernemer die anderen vooral graag wilt helpen.

Naast mijn down to earth coaching, heb ik daar zulke mooie energetische, spirituele healing en methodes voor, zodat jij volgens je beste potentieel, zakelijk en persoonlijk succesvol gaat knallen.

Laten we samen jouw belemmerende overtuigingen aanpakken en werken aan jouw authenticiteit en innerlijke kracht om van Dromen naar Doen te gaan.

Je kunt op de vlakken klikken om naar de pagina te gaan.

Choco voyage ceremonie

Ben jij klaar voor de transformatie van Kolibrie in mentale kooi naar krachtige Hogepriesteres, die haar imperium gaat bouwen volgens haar voorwaarden?

Natuurgeneeskunde en healing

Om stressballen los te laten en positiviteit terug te halen.

Innerlijke kracht strategieën

voor een leven met impact in vrijheid, geluk en gezondheid.

Stress Transformatie

Voor high level vrouwelijke ondernemers die spiritueel en financieel Next level willen.

Ik ben super nieuwsgierig naar jou!  Vertel mij wat je nu zo tegenhoud en waar je eigenlijk van droomt. Ik ben net als jij, een ondernemer die anderen vooral graag wilt helpen.

Naast mijn down to earth coaching, heb ik daar zulke mooie energetische, spirituele healing en methodes voor, zodat jij volgens je beste potentieel, zakelijk en persoonlijk succesvol gaat knallen.

Laten we samen jouw belemmerende overtuigingen aanpakken en werken aan jouw authenticiteit en innerlijke kracht om van Dromen naar Doen te gaan.

Je kunt op de vlakken klikken om naar de pagina te gaan.

Choco voyage ceremonie

Ben jij klaar voor de transformatie van Kolibrie in mentale kooi naar krachtige Hogepriesteres, die haar imperium gaat bouwen volgens haar voorwaarden?