Jacqueline Brandes - MunayQi Stress Transformatie
[boc_heading color=”#333333″ margin_bottom=”8px” css_classes=”no_text_transform letter_spacing_negative” font_size=”33px”]Ik ben een lichtwerker;een KrijgerGodin;een Hogepriesteres in wording[/boc_heading][boc_heading html_element=”h3″ color=”#adadad” subheading=”yes” font_size=”19px”]Over jacqueline Brandes[/boc_heading][boc_divider divider_width=”100px” divider_color=”#eeeeee” margin_top=”22px” margin_bottom=”22px”]

Missie en visie.

Al vanaf jongs af aan heb ik het gevoel dat er meer is. Als reiki master werkte ik op mijn 17e al met energie. En ik verdiepte mij in tarot en persoonlijke- en spirituele ontwikkeling. Ik wilde vooruit kijken en genieten van het leven. Maar werd geconfronteerd met een zwaarmoedige vader, die in het verleden leefde. Ik was 10 jaar en als oudste in een gescheiden gezin besprak mijn vader met mij zijn verdriet, zijn gemis en zijn fouten. Ik was de mediator en de luisteraar 8 jaar lang. Wanneer ik trots mijn rapport liet zien, haalde hij mij naar beneden door te focussen op het enige lage cijfer. Niets was goed genoeg. Er was geen empathie. Toen ik ouder werd, had ik geen vrijheid. Het ging altijd om hem. 

Ik voelde me geen kind, maar therapeut op al jonge leeftijd. Verdrietig. Ik was een emotioneel wrak. Na een voorval op mijn 18e besloot ik rationeel afstand en afscheid te nemen. Omdat ik wist hij mentaal ziek was, voelde ik geen wrok. Toch deed het feit hij er emotioneel of financieel nooit voor mij of mijn moeder is geweest wel zeer.  

[boc_heading color=”#ffffff” margin_bottom=”0px”]Opvallend is een herhalend patroon van..[/boc_heading][boc_text_box title=””]erkenning zoeken en mezelf nooit goed genoeg vinden. Mijn moeder heeft mij en mijn zus als een hardwerkende, alleenstaande moeder zonder (financiële) hulp opgevoed. Vanaf mijn 15e werk ik al. Op mijn 18e ging ik uit huis en betaalde mijn levensonderhoud en studies zelfstandig. Niemand keek naar mij om. Niemand hoefde naar mij om te kijken. Ik deed het allemaal alleen. Ik ben opgevoed met “Ga voor zekerheid en zelfstandigheid. Doe maar normaal, en een niet zeuren, maar poetsen” mentaliteit. 

Mijn naam is Jacqueline Brandes. Heldervoelend, leergierig, energiek en een passievolle Stress Transformatie therapeut en lichtwerker.   Nu 41 jaar en heb 2 mooie dochters van 9 en 13 jaar. Samen veel meegemaakt, van scheiding, geweld en dakloos zijn aan toe. Dit heeft mij doen besluiten al mijn kennis en ervaring te bundelen om anderen te helpen meer vanuit het hart te gaan leven.[/boc_text_box][boc_spacing height=”35px”]

[boc_heading color=”#812e7c” margin_bottom=”0px”]Hoe ik mijn luchtballon weer deed opstijgen[/boc_heading][boc_spacing]

Doorgaan na moeilijke tijden.

Gezondheid, vrijheid en geluk volgens jouw voorwaarden is dichterbij dan je denkt. MunayQi betekent; ‘je beste Jij Zijn in liefde’. Na een geweldadige, narcistische relatie, heb ik veel los moeten laten en mind fucks mogen transformeren om in mijn innerlijke kracht te komen, zodat ik de regie over mijn leven in eigen hand kon pakken. Vele jaren heb ik er alleen voor gestaan.  Het is een rouw periode geweest met burn-out en oververmoeidheid. Lees meer in mijn blog. Nu ik transformatie traject zelf heb doorlopen heb ik mijn identiteit en visie helder.

Nu ben ik er om jou te helpen …daar waar het de meeste impact heeft.

Jouw innerlijke Energie!

Want uiteindelijk wil jij net als ik o.a. …

 • … meer helderheid en moed
 • … meer innerlijke rust
 • … meer energie en vrolijkheid

Iedereen heeft andere dromen en doelen. Maar in de kern willen we hetzelfde:)

Als je het leuk vind, deel ik in bovenstaande video mijn verhaal, over hoe ik mijn luchtballon weer deed opstijgen.

Over jacqueline Brandes
[boc_heading html_element=”h3″ color=”#333333″]Ik word enthousiast van[/boc_heading][boc_divider divider_width=”60px” divider_color=”#dddddd” margin_top=”0px”]

chocolaatjes, kruidenthee en knuffelen met Khloe de kat. 🙂

Ik wil een gelukkig, licht leven, waar ik soepel door heen dans, net als vroeger toen ik nog op ballet zat. Blij word ik van het combineren van methodes die werken in het universele veld. En de werkelijkheid hieruit kan vloeien, deel ik graag met jou. Mijn keuze om mijn hart te volgen, hebben mijn leven verandert en voelbare resultaten op zielsniveau gegeven.

[boc_heading html_element=”h3″ color=”#333333″]Skill Levels[/boc_heading][boc_divider divider_width=”60px” divider_color=”#dddddd” margin_top=”0px”][boc_bar_graph title=”Choco voyage ceremonie” percent=”84″ thin_style=”yes” dark_percent=”yes”][boc_bar_graph title=”MunayQi inwijdingen” percent=”92″ thin_style=”yes” dark_percent=”yes”][boc_bar_graph title=”Gesprekstherapie” percent=”78″ thin_style=”yes” dark_percent=”yes”]

Ben jij klaar voor de transformatie van Kolibrie in mentale kooi naar krachtige Hogepriesteres, die haar  emperium gaat bouwen volgens haar voorwaarden?

[boc_spacing]
[boc_heading html_element=”h3″ color=”#333333″ margin_top=”20px” font_size=”23px”]Mijn Expertise[/boc_heading][boc_divider divider_width=”60px” divider_color=”#eeeeee” margin_bottom=”40px”]
[boc_icon icon_color=”#08ada7″ margin_top=”-3px” icon=”icon icon-phone2″][boc_heading html_element=”h3″ color=”#333333″ margin_bottom=”16px” css_classes=”no_text_transform” font_size=”19px”]Natuurgeneeskunde en healing.[/boc_heading]

Om stressballen los te laten en positiviteit terug te halen.

[boc_icon icon_color=”#08ada7″ margin_top=”-3px” icon=”icon icon-paperplane”][boc_heading html_element=”h3″ color=”#333333″ margin_bottom=”16px” css_classes=”no_text_transform” font_size=”19px”]Stress Transformatie[/boc_heading]

voor high level vrouwelijke ondernemers die spiritueel en financieel Next level willen.

[boc_icon icon_color=”#08ada7″ margin_top=”-3px” icon=”icon icon-camera2″][boc_heading html_element=”h3″ color=”#333333″ margin_bottom=”16px” css_classes=”no_text_transform” font_size=”19px”]Innerlijke kracht strategieën.[/boc_heading]

voor een leven met impact in vrijheid, geluk en gezondheid.

[boc_text_box title=”He KrijgerGodin, heb ik je interesse gewekt?”]Ik ben super nieuwsgierig naar jou!  Vertel mij wat je nu zo tegenhoud en waar je eigenlijk van droomt.

Ik ben net als jij, een ondernemer die anderen vooral graag wilt helpen.

En naast mijn down to earth coaching, heb ik daar zulke mooie energetische, spirituele healing en methodes voor, zodat jij volgens je beste potentieel, zakelijk en persoonlijk succesvol gaat knallen.

Laten we  samen jouw belemmerende overtuigingen aanpakken en werken aan jouw authenticiteit en innerlijke kracht om van Dromen naar Doen te gaan.

Wanneer ik je niet kan helpen, dan verwijs ik je door naar iemand.

Vul a.u.b. formulier in en vertel me jouw verhaal. Ik reageer zo snel mogelijk op je bericht.[/boc_text_box][boc_button btn_content=”Neem contact met mij op” href=”/contact/”]

Beoordelingen van mijn cliënten

 • 5 star review  Fantastische ervaring die ik steeds onderga door de behandeling van Jacqueline. Zij is zeer deskundig en legt duidelijk uit welk product zij gebruikt en wat het voor je huid doet. Ik... Lees verder

  thumb Gerda theune
  september 28, 2020

  5 star review  Mooie ontspannen werkruimte, erg huiselijk wat ik als zeer prettig ervaar. Goede communicatie en meedenkend. Neemt de tijd voor je. Vervolg afspraak staat al... Thanks for your support... 😁😇

  thumb Rogier Jilsink
  augustus 30, 2020
 • 5 star review  Ik kon echt mezelf zijn bij Jacqueline. Toen ik bewuster volgens mijn kernwaarden ging leven, voelde ik me echt sterker en vrolijker.

  thumb Bianca Wallard-Breeuwer
  september 23, 2020

  5 star review  Of je nu komt voor een ontspannende therapeutische massage, stress verlichting of voor het doorbreken van patronen met methodes zoals Psych-K of Access bars, evenals Coaching, bij Jacqueline ben je... Lees verder

  thumb Chanthal de la Haye
  september 28, 2020
 • 5 star review  Ik heb de body mind release programma bij Coach Jacqueline Brandes gevolg. Ben zeer tevreden over haar manier van werken. Sinds ik het programma heb gevolgd voel ik me veel... Lees verder

  thumb Nathalie Tappin
  november 12, 2020

 

[boc_spacing height=”40px”][boc_heading html_element=”h3″ color=”#ffffff” subheading=”yes” font_size=”32px”]”Create a happy future.” [/boc_heading][boc_heading color=”#812e7c” margin_bottom=”6px” css_classes=”no_text_transform letter_spacing_negative” font_size=”36px”]de Gids over hoe je jouw Leven vormgeeft vanuit je Hart![/boc_heading][boc_divider divider_width=”100px” divider_color=”#eeeeee” margin_top=”22px”][boc_button btn_content=”Vraag je MunayQi CREATE gids hier aan” href=”https://mbmunayqistr.activehosted.com/f/8″ icon=”icon icon-book3″][boc_spacing height=”40px”]
Create your happy future MunayQi Gids
[boc_heading color=”#812e7c” margin_bottom=”6px” css_classes=”no_text_transform letter_spacing_negative” font_size=”36px”]’Het boek over vrijheid, geluk en gezondheid'[/boc_heading][boc_heading html_element=”h3″ color=”#b6b6b6″ subheading=”yes”]’Let’s CREATE!'[/boc_heading][boc_divider divider_width=”60px” divider_color=”#e9e9e9″]

Ontdek onder andere hoe je:

 •  jouw saboteur kan confronteren
 • emotioneel en fysiek een reset ondergaat
 • denken en gedrag transformeert

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *