Over jacqueline de coach voor mentale en spirituele groei

“Feel like a WarriorGoddess and CREATE your Happy, (W)Healthy) future”

Hoe ik mijn luchtballon weer deed opstijgen

MunayQi - Natuurgeneeskunde en Stress Transformatie - Purmerend

Ik ben een lichtwerker;een KrijgerGodin;een Hogepriesteres in wording

Over jacqueline Brandes

Over Jacqueline Brandes de coach voor mentale en spirituele groei

Ik ben Jacqueline Brandes, 40 jaar. Heldervoelend, leergierig, energiek en passievolle Stress Transformatie therapeut, met de wens dat heel NL meer vanuit zijn hart gaat leven. Ik heb 2 mooie dochters van 8 en 12 jaar. Samen hebben we veel meegemaakt, van scheiding, geweld en dakloos zijn aan toe.

Ik geloof in healing en transformatie op zielsniveau zodat jij beperkende overtuigingen duurzaam los laat. Wanneer jij hierdoor je Kolibrie vaardigheden weer aanvoelt, zal je als een Krijger zonder excuses actie ondernemen en als een Godin dit gaan uitstralen. Enkel dan

Mijn waarom

Ik heb veel los moeten laten en mind fucks mogen transformeren om in mijn innerlijke kracht te komen en rijkdom op allerlei vlakken aan te trekken.

Omdat ik er veel alleen voor heb gestaan, jaren over heb gedaan, wil ik nu high level ondernemers helpen in verbinding te komen met hogere zelf, zodat jij sneller succes in business en prive gaat zien.

Gezondheid, vrijheid en geluk is dichterbij dan je denkt. En dit gun ik jou!

Mijn passie als natuurgeneeskundig Psychosociaal counselor is al 23 jaar, mensen coachen naar zelfvertrouwen, meer welzijn en een glimlach in de spiegel, o.a. via de combinatie mind reset en zintuigprikkelende therapie.

Mijn moeder heeft mij en mijn zus als een alleenstaande moeder zonder hulp of financieel onderhoud opgevoed. 1 x in de maand ging ik een weekend naar mijn vader. Het was een depressieve man die in het verleden leefde. Volwassen problemen met mij als 7 jarig kind als besprak. Ik was de mediator en de luisteraar. Maar niet was goed genoeg. Ik was geen kind, maar therapeut op al jonge leeftijd. Emotioneel of financieel is hij er voor zijn dood voor ons of mijn moeder nooit geweest. Ontzettend verdrietig en emotioneel zwaar ervaarde ik deze weekenden. Waarna na een voorval ik besloot afstand en afscheid te nemen. Omdat ik wist dat hij mentaal ziek was, heb ik het rationeel kunnen accepteren. En nooit wrok gevoeld. Ondanks dat deed het wel zeer en herken ik nu een patroon van mezelf onbewust niets waard vinden. Vanaf mijn 16e werk ik al. Op mijn 18e ging ik uit huis en betaalde mijn levensonderhoud en studies zelfstandig.

Zonder dat het met de paplepel was ingegoten, zette ik mijn eigen onderneming op tegen elk advies in. De overtuigingen van mijn famile betrof; ‘ga nu maar voor zekerheid” . UIteindelijk heb ik bijna 15 jaar mijn beauty  & health coachcentrum gerund. Ondertussen kreeg ik een dochter. Werkte ik veel. Had moeite om balans te vinden tussen prive en zakelijk. Het leven was druk, een sleur en ik was altijd moe. De eerste week dat mijn tweede dochter geboren was, heb ik door ernstige streptokokken infectie kantje boord gelegen.

Maar het leven ging weer door. Het huwelijk was een struisvogel politieke relatie en ik wilde dit niet meer. Ik wilde passie, de wereld zien, niet meer moe zijn. Toen de onvermijdelijke scheiding drie jaar moest duren, kreeg ik rnstige burn-out symptomen die het plezier wegnam in mijn werk. Ik werd somber.

Toen ik bijna een jaar later na de beslissing te scheiden een leuke man tegen kwam en ik af en toe een weekend voor mezelf had, kreeg het leven weer kleur. Een half jaar later moest ik een beslissing nemen waar te wonen in verband met het feit mijn jongste dochter 4 werd en naar school zou gaan. Ik koos voor Limmen. Heerlijk dichtbij de natuur. Een eengezinswoning met openslaande deuren naar de tuin en een kamer voor elke dochter. Sporadisch was het gezellig. Het moment dat mijn meubels in het huis arriveerde, wist ik, dit is een foute beslissing.

Een te lang jaar heb ik nog mijn best gedaan om samen te leven met een geweldadige narcistische man. Stikjaloers op niets. Boos door alcohol gebruik. En verbaal vernederend. Fysieke mishandeling was angstig, maar ik liet me niet klein krijgen. Ik was mezelf niet meer. Ik werd hardop boos en onmachtig. Maar ik mocht niet weg. Na een vierde vluchtpoging is het me gelukt dit leven achter me te laten. Ik had geen huis, geen onderkomen, geen geld.

De uitspraak van de scheiding moest nog komen en het besluit was veel geld betalen wat er niet was aan mijn exman. Hij koos ervoor om niet te werken. Maar mijn bedrijf en mij financieel en emotioneel stuk te maken. Mijn bedrijf moest ik loslaten. Wonen deed ik achter een muurtje in mijn bedrijf, waar drie bedjes stonden. En de fout samen te gaan wonen met een narcist moest ik verwerken.

Het is een rouw periode geweest met uiteindelijk de diagnose ziekte van Lyme met vergelijkbare klachten zoals burnout en chronische vermoeidheid. Maar de alleenstaande zorg voor mijn kinderen ging door. Onrust gaf mij prikkelbaar darm syndroom en extra kilo’s waar ik me nog nooit druk om gemaakt had. Woede uitbarstingen hadden weer schuldgevoelens tot gevolg. De vele huilbuien en gedachtes van ‘ik kan niet meer’, hebben me doen besluiten dat het anders moest.

Uiteindelijk bleek ik Lyme te hebben. Een ziekte die burn-out en vermoeidheid goed verklaarde. Ik had niets meer. Ik wist dat door mijn somberheid, ik nare gebeurtenissen aantrok in mijn leven. En ik wilde de vicieuze cirkel doorbreken. Vanaf dat moment besloot ik dat ik de regie over mijn leven zou herpakken en voor mij en mijn kinderen het droomleven te bouwen waar ik daadwerkelijk blij van word.  Ik leerde aanvoelen wat ik nodig had.  Grenzen zetten. Mijn identiteit en toekomst visie kreeg ik helder.

Nu ben ik er om jou te helpen …daar waar het de meeste impact heeft.

Jouw innerlijke Energie!

Ik wil je helpen om ECHT next level te gaan vanuit je hart en passie in je leven als ouder, partner, sporter, ondernemer…

Zodat jij je goed voelt en die leuke business & lifestyle creërt jij zelf wenst!

Want uiteindelijk wil jij net als ik o.a. …

… meer helderheid en moed

… meer innerlijke rust

… meer energie en vrolijkheid

Iedereen heeft andere dromen en doelen. Maar in de kern willen we hetzelfde:)

Als je het leuk vind, deel ik in onderstaande video mijn verhaal, over hoe ik mijn luchtballon weer deed opstijgen.

Over jacqueline Brandes

Meer over Jacqueline Brandes Stress Transformatie therapeut

Ik wil een gelukkig, licht leven. Ik voel me graag tevreden met de tijd die ik in coachen steek en het begeleiden van jou naar fysiek en emotioneel meer energie. Ik word enthousiast en blij van het combineren van methodes die werken in het universele veld.

Mijn keuze om mijn hart te volgen, hebben mijn leven verandert en voelbare resultaten op zielsniveau gegeven. En wist daar wil ik mensen die zich herkennen in mijn verhaal mee inspireren om de Transformatie van Dromen naar Doen te bereiken.

Ben jij diegene die samen met mij voor een Reset of Mind & Soul gaat?

Skill Levels

Choco voyage ceremonie

84%

MunayQi inwijdingen

92%

Gesprekstherapie

78%

Mijn Expertise

Natuurgeneeskunde en healing.

voor high level vrouwelijke ondernemers die spiritueel en financieel Next level willen.

Stress Transformatie

Om stressballen los te laten en positiviteit terug te halen.

Innerlijke kracht strategieën.

voor een leven met impact in vrijheid, geluk en gezondheid.

Wat mijn cliënten zeggen

  5 star review  Het was een geweldige ervaring; ik heb situaties los kunnen laten en stappen gezet om verder te komen in mijn leven.....dank je wel Jacqueline!😌😘

  thumb Gurie Karels
  12/09/2019

  5 star review  Of je nu komt voor een ontspannende therapeutische massage, stress verlichting of voor het doorbreken van patronen met methodes zoals Psych-K of Access bars, evenals Coaching, bij Jacqueline ben je... Lees verder

  thumb Chanthal de la Haye
  9/28/2020
Call Now Button
Chat openen
Waar kan ik je mee helpen?