[vc_row][vc_column][rev_slider_vc alias=”light_slider”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][boc_spacing][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][boc_spacing height=”10px”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1435957530525{margin-top: 30px !important;margin-bottom: 0px !important;border-top-width: 1px !important;background-color: #f7f7f7 !important;border-top-color: #eeeeee !important;border-top-style: solid !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1605009665083{padding-top: 60px !important;padding-bottom: 60px !important;padding-left: 40px !important;}” el_class=”no_margin_in_responsive_column”][boc_heading color=”#812e7c” margin_bottom=”6px” css_classes=”no_text_transform letter_spacing_negative” font_size=”36px”]Become a WarriorGoddess in 30 days.[/boc_heading][boc_heading html_element=”h3″ color=”#b6b6b6″ subheading=”yes”]’Ik geloof in jou!'[/boc_heading][boc_divider divider_width=”60px” divider_color=”#e9e9e9″][vc_column_text]

Mijn moeder heeft mij en mijn zus als een alleenstaande moeder zonder hulp of financieel onderhoud opgevoed. 1 x in de maand ging ik een weekend naar mijn vader. Het was een depressieve man die in het verleden leefde. Volwassen problemen met mij als 7 jarig kind als besprak. Ik was de mediator en de luisteraar. Maar niet was goed genoeg. Ik was geen kind, maar therapeut op al jonge leeftijd. Emotioneel of financieel is hij er voor zijn dood voor ons of mijn moeder nooit geweest. Ontzettend verdrietig en emotioneel zwaar ervaarde ik deze weekenden. Waarna na een voorval ik besloot afstand en afscheid te nemen. Omdat ik wist dat hij mentaal ziek was, heb ik het rationeel kunnen accepteren. En nooit wrok gevoeld. Ondanks dat deed het wel zeer en herken ik nu een patroon van mezelf onbewust niets waard vinden. Vanaf mijn 16e werk ik al. Op mijn 18e ging ik uit huis en betaalde mijn levensonderhoud en studies zelfstandig.

Zonder dat het met de paplepel was ingegoten, zette ik mijn eigen onderneming op tegen elk advies in. De overtuigingen van mijn famile betrof; ‘ga nu maar voor zekerheid” . UIteindelijk heb ik bijna 15 jaar mijn beauty  & health coachcentrum gerund. Ondertussen kreeg ik een dochter. Werkte ik veel. Had moeite om balans te vinden tussen prive en zakelijk. Het leven was druk, een sleur en ik was altijd moe. De eerste week dat mijn tweede dochter geboren was, heb ik door ernstige streptokokken infectie kantje boord gelegen.

Maar het leven ging weer door. Het huwelijk was een struisvogel politieke relatie en ik wilde dit niet meer. Ik wilde passie, de wereld zien, niet meer moe zijn. Toen de onvermijdelijke scheiding drie jaar moest duren, kreeg ik rnstige burn-out symptomen die het plezier wegnam in mijn werk. Ik werd somber.

Toen ik bijna een jaar later na de beslissing te scheiden een leuke man tegen kwam en ik af en toe een weekend voor mezelf had, kreeg het leven weer kleur. Een half jaar later moest ik een beslissing nemen waar te wonen in verband met het feit mijn jongste dochter 4 werd en naar school zou gaan. Ik koos voor Limmen. Heerlijk dichtbij de natuur. Een eengezinswoning met openslaande deuren naar de tuin en een kamer voor elke dochter. Sporadisch was het gezellig. Het moment dat mijn meubels in het huis arriveerde, wist ik, dit is een foute beslissing.

Een te lang jaar heb ik nog mijn best gedaan om samen te leven met een geweldadige narcistische man. Stikjaloers op niets. Boos door alcohol gebruik. En verbaal vernederend. Fysieke mishandeling was angstig, maar ik liet me niet klein krijgen. Ik was mezelf niet meer. Ik werd hardop boos en onmachtig. Maar ik mocht niet weg. Na een vierde vluchtpoging is het me gelukt dit leven achter me te laten. Ik had geen huis, geen onderkomen, geen geld.

De uitspraak van de scheiding moest nog komen en het besluit was veel geld betalen wat er niet was aan mijn exman. Hij koos ervoor om niet te werken. Maar mijn bedrijf en mij financieel en emotioneel stuk te maken. Mijn bedrijf moest ik loslaten. Wonen deed ik achter een muurtje in mijn bedrijf, waar drie bedjes stonden. En de fout samen te gaan wonen met een narcist moest ik verwerken. Uiteindelijk bleek ik Lyme te hebben. Een ziekte die burn-out en vermoeidheid goed verklaarde. Ik had niets meer. Ik wist dat door mijn somberheid, ik nare gebeurtenissen aantrok in mijn leven. En ik wilde de vicieuze cirkel doorbreken. Vanaf dat moment besloot ik dat ik de regie over mijn leven zou herpakken en voor mij en mijn kinderen het droomleven te bouwen waar ik daadwerkelijk blij van word.  Ik leerde aanvoelen wat ik nodig had.  Grenzen zetten. Mijn identiteit en toekomst visie kreeg ik helder.

Nu ben ik er om jou te helpen …daar waar het de meeste impact heeft.

Jouw innerlijke Energie!

Ik wil je helpen om ECHT next level te gaan vanuit je hart en passie in je leven als ouder, partner, sporter, ondernemer…

Zodat jij je goed voelt en die leuke business & lifestyle creërt jij zelf wenst!

Want uiteindelijk wil jij net als ik o.a. …

… meer helderheid en moed

… meer innerlijke rust

… meer energie en vrolijkheid

Iedereen heeft andere dromen en doelen. Maar in de kern willen we hetzelfde:)

Als je het leuk vind, deel ik in onderstaande video mijn verhaal, over hoe ik mijn luchtballon weer deed opstijgen.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1435957530525{margin-top: 30px !important;margin-bottom: 0px !important;border-top-width: 1px !important;background-color: #f7f7f7 !important;border-top-color: #eeeeee !important;border-top-style: solid !important;}”][vc_column width=”1/2″][boc_heading html_element=”h3″ color=”#b6b6b6″ subheading=”yes”]’Ik geloof in jou!'[/boc_heading][boc_spacing height=”60px”][vc_video link=”https://vimeo.com/450255191″][boc_divider divider_width=”60px” divider_color=”#e9e9e9″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][boc_heading color=”#812e7c” margin_bottom=”6px” css_classes=”no_text_transform letter_spacing_negative” font_size=”36px”]Leuke reacties welkom[/boc_heading][vc_column_text]Geweldig om dit soort berichtjes te ontvangen! Dat maakt mij blij. En daar doe ik het voor. Dat jij concrete stappen gaat zetten.

…[/vc_column_text][vc_single_image][vc_column_text]

Wat me ook geweldig leuk lijkt, is om met jou in contact te komen ..

En te horen wat jouw dromen of doelen zijn op het gebied van je business & lifestyle 🙂

Dus “make my day” en stuur me door middel van onderstaande knop een berichtje ..

Ik zal zeker antwoorden :)[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][boc_text_box title=”Leef vanuit je hart.”]Yes, het is echt mogelijk naar tevredenheid toe te werken en de zo gewenste rust te optimaliseren.  Let op dat je niet verwacht dat je elke dag 100% vol zelfvertrouwen en happy bent. Want allemaal hebben we onze ups and downs.

Wil je dus a.u.b. niet meer vasthouden aan je hoge eisen van zelfverzekerdheid. En vriendelijk zijn tegen jezelf, zoals je dat ook tegen je beste vriendin zou zijn. Behandel jezelf niet als de vijand. Die kritische blik motiveert je niet. Door de aangevallene en de aanvaller te zijn, ontstaat een stress-overload. Jouw beschermend brein komt weer in vecht en vlucht modus met stress, burn-out en depressie tot gevolg.

Als je niet lekker in je vel zit en je bent om wat voor reden uit balans, dan vertrouw je dat stemmetje niet meer en voel je je onzeker.

Onzekerheid heeft een sterke invloed op het luisteren naar je gevoel. Door die onzekerheid vertrouw je niet of nauwelijks meer op je innerlijke gevoel, en op deze manier wordt de onzekerheid alleen maar erger. Hoe sterker iemands vertrouwen is in zichzelf, des te meer vertrouwt men op het gevoel. En dan heb ik het natuurlijk over het echte zelfvertrouwen en niet het machozelfvertrouwen want dat is een schijnzelfvertrouwen. Werken aan je zelfvertrouwen zal er voor zorgen dat je steeds vaker naar jezelf durft te luisteren, wat uiteindelijk een vooruitgang voor je betekent. Over het algemeen is je eigen innerlijke gevoel zeer betrouwbaar.

Mijn MunayQ Methoden helpen je om actie te ondernemen. Trauma uit het verleden te ontladen en onzekere gedachten over jezelf of over de toekomst te stoppen. Zelfcompassie brengt jou zelfvertrouwen!

Aan jou de keuze:

To become the best version of yourself in a relaxed way.[/boc_text_box][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image img_size=”boc_medium” image=”24262″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Vrijblijvend gesprek is zo aangevraagd. Ik leg je mijn werkwijze uit. En jij neemt de beslissing om alles uit je leven te halen. Let’s dot this, KrijgerGodin!

Groetjes Jacqueline[/vc_column_text][boc_spacing][/vc_column][/vc_row]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waar kan ik je mee helpen?
Call Now Button