kolibrie cartoon munayqi Reset your Mind & Soul

Manifestatie sessie en kristal opstelling

Soms vind jij, als succesvolle, ondernemende Krijger, het moeilijk om uit je comfortzone te stappen. Je bent bang om af te wijken van de norm of bent beïnvloed door de meningen van anderen. Je beseft dat het tijd is om die pijn te erkennen en te helen diep vanuit jouw innerlijke kind. Omarm Vertrouwen en Succes en sta in je kracht als een Godin, na een manifestatie sessie in Purmerend.  

Welkom bij de MunayQi transformatie praktijk

Heel oude zielspijnen met familieopstelling Purmerend

“Manifesteer coach sessie”

Vertrouw wel op jezelf en op de keuzes die je maakt. Geloof dat je het waard bent om succesvol te zijn en laat dat geloof je leiden naar een leven vol vervulling en geluk.

Dat kan echt via de transformerende kracht van kristallen en de innerlijke reis van zelfontdekking en persoonlijke groei.

Unieke ervaring waarbij je via loslaatcoaching en kirstallenopstelling antwoorden vindt, inzichten verkrijgt en belemmerende patronen te doorbreekt.

Tijdens een sessie beginnen we met een vraag die jou bezighoudt. We gebruiken deze vraag als vertrekpunt voor een gesprek en intuïtieve opstelling met kristallen op het MedicijnWiel. 

Kom de verborgen kracht manifesteren ontdekken, die in jou schuilt. 

“Kom in beweging op het Krachtwiel”

Medicijnwiel healer en transformatie therapeut Jacqueline, stemt zich af op de energie en helpt je de boodschappen en inzichten van de kristallen te begrijpen.

Dit opent de deur naar diepe inzichten, transformatie en heling.

Het stelt je in staat om beperkende patronen los te laten en je bewustzijn te vergroten, waardoor je jouw eigen plek in de wereld kunt innemen. 

Samen zullen we ook kijken naar welke edelstenen jou kunnen ondersteunen in jouw persoonlijke uitdagingen.

Door de beweging op het KrachtWiel te voelen en de energetische resonantie van de kristallen te ervaren, zul je een diepere verbinding met jezelf en jouw levenspad vinden.

Het is een bijzondere ervaring die je in staat stelt om helderheid te krijgen, richting te vinden en stappen te zetten naar een vervullend leven. 

WAT ANDERE ZEGGEN...over manifestatie sessie

 • Eigen verantwoordelijkheid

  Onthoud dat heling een individueel proces is en dat het belangrijk is om geduld, compassie en zelfzorg te beoefenen tijdens deze reis van zelfontdekking en groei.

 • Zelfbeeld verbeteren

  Een vertekend zelfbeeld kan ons belemmeren in onze groei en geluk. Laat illusies en negatieve overtuigingen los en streef naar realistisch en liefdevol beeld van jezelf en begrip voor je familie.

 • Bewustzijn vergroten

  Door bewustzijn te vergroten, kunnen we inzichten verkrijgen in onze gedachten, emoties en gedragspatronen.

 • Zelfliefde en acceptatie:

  Essentieel voor heling en persoonlijke groei. Omarm jezelf inclusief je schaduwkanten en imperfecties, zodat je ruimte maakt voor diepe heling en transformatie.

Een prachtig cadeau; manifestatie sessie te Purmerend

jacqueline munayqi bellen

Unieke reis in manifesteren

Bij MunayQi Transformatie Praktijk streven we ernaar om een veilige en ondersteunende omgeving te bieden waarin jij jezelf kunt bevrijden, groeien en bloeien. We zijn er om je te begeleiden en te ondersteunen op jouw unieke reis naar zelfontdekking en persoonlijke groei. Neem vandaag nog contact met ons op en laat de kracht van kristallen jouw innerlijke reis verrijken en verlichten!

t.w.v.  €99,-

BONUS #2 besloten facebook groep

MunayQi facebookgroup

Een besloten facebook group om je te inspireren door te gaan en jezelf op nr. 1 te zetten ook in moeilijke tijden. 

Waar kan ik je mee helpen?
Call Now Button