Leeuwenpoort helpt je in je kracht te staan

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
jacqueline munayQi himani inner outer strenght

‘Vandaag is het tijd om in je kracht te gaan staan’

Vandaag is het de 8ste van de 8ste maand. Een dubbele acht kan staan voor een voorspoed en dankbaarheid dat je deze stroom naar anderen toe kunt leiden, als je je daar geroepen toe voelt. Een liggende acht is ook wel een lemniscaat, wat staat voor oneindigheid. Wij zijn zielen die waarschijnlijk een oneindige reis maken.  De acht staat ook voor DNA activering, krachten opdoen en een hoger bewustzijn.  Vandaag acht augustus opent een leeuwenpoort portaal, waardoor een energiefrequentie voelbaar verschuift op aarde.  Ben jij een lichtwerker of heb je een sterke spirituele ontwikkeling? Dan kan er een oude wijsheid herinnert worden, waar je iets mee wil. Ook je creativiteit en je intuïtie wordt gestimuleerd. Dit kan dus de dag zijn waarin een nieuw pad voor jou begint.

Voor een nieuwe start is verandering nodig. Ook al voel je waarschijnlijk een sterke motivatie om je dromen waar te maken, toch brengt verandering vaak weerstand met zich mee. Je wordt je bewuster van hartpijn en oude wonden. De leeuw is ook een trots dier vol zelfvertrouwen. Maar om dit te zien moet hij wel zelf in de spiegel kijken. Wanneer je het gevoel hebt vast te zitten in je drama, dan help ik je graag vooruit door het loslaten van beperkende overtuigingen en gevoelens. Onder andere met behulp van heling op het krachtige medicijnwiel, waarin de kracht van de maan, planeten, de vier elementen en je ziel allemaal vertegenwoordigd zijn. Het is begrijpelijk dat door veel emoties overzicht kwijt is. Maar de leeuwenpoort zal je duidelijk laten zien waar heling nodig is en waar jij wel voor wilt gaan.

Is het nodig dat je jouw leven een andere wending gaat geven? Dan is het nu het moment om de regie te pakken.

Nu blijkt het ook nog zo te zijn dat de leeuwenpoort zich opent en samen valt met de nieuwe maan. De maan geeft Extra krachtige energie om te zuiveren en te harmoniseren. Een nieuwe start betekent natuurlijk oude emoties, ballast en verleden los laten, zodat je puin hebt geruimd, zodat je met een schone lei aan je doelen kan gaan werken. Weet je niet waar te beginnen, dan begeleid ik je met liefde in een body mind release traject.

Een tip voor nu is:

  • helder hebben wat je graag wilt bereiken, voelen of zijn de komende tijd.
  • Schrijf dit op.
  • En spreek ze dagelijks uit in de vorm van affirmaties en intenties met een oprecht gevoel hierbij.
  • S’ nachts kan je boodschappen doorkrijgen via dromen of visioenen. Mediteer en houd notitie boekje bij de hand.

Geniet ook van de kracht van de zon in augustus om je fysieke- en energetische lichaam te voedden. Emoties verwerken en heling  kan lichamelijke klachten geven. Zorg daarom goed voor jezelf via ontspanning, detoxen, zelfcompassie etc.

Wanneer je innerlijk aan jezelf werkt zal je dit uiterlijk gaan uitstralen. Schroom niet om jezelf als lichtwerker te laten zien.

Zie de video op mijn youtube kanaal https://youtu.be/l4RGakualY0

Neem de regie over je leven en maak je dromen waar.
Klik op de gele knop en bestel gelijk mijn nieuwe boek!

Share deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Jacqueline Brandes

Jacqueline Brandes

Jacqueline-Alexandra Brandes is natuurgeneeskundig transformatie therapeut. Al 23 jaar coacht ze mensen naar meer zelfvertrouwen, welzijn en geluk door het hervinden van die glimlach in de spiegel. Daarnaast is ze oprichter van de InnerOuterStrength-Academy en eigenaar van praktijk MunayQi, wat betekent: word je beste jij, in liefde vanuit je hart.

Lees verder

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Call Now Button