Kom direct in actie als een echte

krijgergodin

De KrijgerGodin challenge brengt je geluk en energie

…maar implementatie brengt vooruitgang. Daarom 50% cadeau op de ‘Word een KrijgerGodin Challenge’.

Doe dan mee aan de KrijgerGodin Challenge!

In deze challenge maak je kennis met de basis van de MunayQi CREATE methode via 7 krachtige video’s. 30 dagen implementatie materiaal, focus en rituelen, om een doorbraak te bereiken en oude programma’s te herschrijven.

Aanbieding
KrijgerGodin Challenge!

Van € 2,70 Voor € 1,35 inclusief BTW

Want jij bezit namelijk al de kracht van een echte KrijgerGodin.

Ja, ook als je als high level ondernemer, gescheiden, alleenstaande moeder of manager of moe bent of bijna een burnout ervaart.

Ik begrijp je. Soms is het wat veel en ben je het overzicht kwijt. En weet je niet meer zeker is dit nu wat ik wil. Mijn advies; ‘stop met piekeren, niet meer praten, maar doen’.

MunayQi is onderscheidend in duurzame Stress transformatie en ik weet dat jij je leven naar jouw wensen vorm kan geven, door ballast los te laten en positiviteit terug te halen. Als je begrijpt wat jouw denken en gedrag bepaalt, dan ga je aanvoelen, hoe je wel actie kunt ondernemen om het anders te gaan doen!

...En wordt de allerbeste sexy jij!

De lessen zijn inclusief persoonlijke groei en...

Levenswiel

Vandaag ben je bewust van wat je wil en nodig hebt.

Bewustzijn

Plan maken die jou van stress naar energie brengt

Focus en Rituelen

Je bouwt je droomleven fundament

Angst overwinnen

Ballast loslaten en Kolibrie positiviteit terughalen

De challenge bestaat uit 7 dagen met 30 dagen implementatie materiaal, werkboek en inspiratie email.

Je gaat leren:

  • Bewustwording van en loslaten van vecht- en vluchtgedrag.
  • Stappenplan van Stress naar Energie.
  • Tools voor een fundament van positieve mindset.
  • Het terughalen van positiviteit en het overwinnen van je angsten.
  • Hoe gebruik te maken van de 4 sleutels tot geluk.
  • Hoe je weer in verbinding komt met jezelf en anderen.

Yes, pak de regie vanuit KrijgerGodinnen kracht.

Voor meer moed, zelfvertrouwen, innerlijke rust en energie druk op de knop. 

Veelgestelde vragen

faq

Zit je vast, mis je overzicht en helderheid? Maar je bent toe om volgens je volle potentieel, de regie te herpakken en jouw droomleven te gaan vormgeven? De challenge geeft je 7 video's met materiaal om 30 dagen te implementeren op kort en krachtige wijze en toepasbaar in ons drukke leven. Omdat je je hart wilt volgen, vol energie en 'zijn' wie je echt bent. Je wilt kracht om om te gaan met de ups and downs van het leven. Jouw wens is een eerste stap naar rust, plezier en verbinding. Deze challenge is een kennismaking met de CREATE methodiek. Droom, Doe, Leef!

De KrijgerGodin Challenge is te combineren voorf aan je drukke werkzaamheden. Dagelijkse implementatie kost je 15 tot 30 minuten. Opdrachten brengen je focus en rituelen die stapsgewijs gewoontes doorbreken en daardoor duurzame transformatie teweeg brengen. Je hebt 3 maanden toegang tot de training.

*€54,- is een no-brainer. En oh, ja je betaalt nu tijdelijk maar €1,35!! *Als je nu mee doet, kost het je zelfs nog minder dan een euro per dag. *De MunayQi programma's zijn investeringen in jezelf met effect op heel je leven. *Kijk naar ben jij het waard? Elke euro besteed aan jezelf, verdien je terug in plezier en lichter leven etc. *Als ondernemer kan je het zakelijk opvoeren en *een werkgever is vaak bereid geheel of gedeeltelijk te helpen.