Krachtige medicijnwiel heling

De kracht van heling begint bij balans

Niet straks, maar Nu!

Balans ontstaat binnen de 4 windrichtingen en als de elementen lucht, vuur, water en aarde in evenwicht zijn.

  • Vuur is je passie, je agni (spijsverteringsvuur), je instinct en emoties.
  • Lucht bevind zich door heel je lichaam, het brengt je in beweging en houd je helder.
  • Aarde houd je gegrond door zijn aantrekkingskracht. En helpt je dromen en ideeën vorm te geven.
  • Water is je innerlijke drijfkracht en zorgt dat je weloverwogen handelt.

Alles om ons heen is een spiegel van wat in je zit.  Zit je vast? Heb je een hobbel in je wiel, dan beweegt deze moeizaam. En brengt ongezondheid.

Jij bent het wiel! En bevat oneindige energie. Ook al voel je dit misschien nu niet zo. Je bent vergeten dat we Al-een zijn met de universele bron. Net als dieren, planten en mineralen. Op het medicijnwiel wordt je weer verbonden met je essentie en onder ga je een reset in Mind & Soul.

Dit in combinatie met MunayQi Body Mind release coaching helpt je op je weg omhoog. Zodat je weer zelfstandig gaat staan door het loslaten van angsten, oud vecht- of vluchtgedrag en weerstand. Niet makkelijk, maar  wel richting je doel.

Vind jij het ook niet zonde, als je leven aan je voorbij gaat?

Ja, ik wil een Medicijnwiel consult

Krachtige medicijnwiel heling

Wil jij ook niet vanuit je hart leven en met plezier werken?

Geliefden om je heen waar je tijd aan kunt besteden omdat jij voldoende energie hebt om alles uit je leven te halen?

Ik wel! En ik weet hoe. Nee, niet de zoveelste therapie. Nee, geen heerlijk ontspannen massage met een tijdelijk effect.  Nee, geen chakra healing waarmee je wat verlichtende ruimte geeft in je energie. Ter ondersteuning kan dit zeker. Maar wil je echt resultaat op fysiek, emotioneel en zielsniveau?

En je wil er wel voor werken. Echt wat aan je innerlijke oorzaak willen doen? Voltooi 2 x per dag paar minuten huiswerk, zodat je binnen aantal weken al voelbaar en zichtbaar lichter leven en fijnere omgeving kan ervaren.

Klik op de paarse knop als je alvast geïnspireerd wilt worden met de eerste stappen naar stress transformatie.

Wanneer je toe bent aan een consult gesprek, welke oplossing de juiste is voor jou, altijd welkom om te what’s appen: 06 508 69 750. En dan bel ik je spoedig

Wat kun je doen aan deze stress?

Bel Jacqueline

Stress voorkomen door Krachtige medicijnwiel heling

Om deze ‘rotsblokken’ uit jouw rivier op te ruimen is het belangrijk keuzes te gaan maken. Mijn eigen ervaring is dat stress mij psychisch heeft uitgeput. Ik was chronische vermoeid. En ervaarde onrust en zenuwachtigheid zonder aanleiding. Waardoor ik in een depressieve cirkel terecht kwam. Loslaat- coaching, grenzen aangeven en inzichten uit het medicijnwiel heeft mij kracht gegeven.

Stress voorkomen is het beste door te luisteren naar signalen die je lichaam al aangeeft. Zoals slecht slapen, piekeren, stijfheid, pijnklachten, hoge ademhaling en oververmoeidheid. Ook chemische stress door het gebruik van chemicaliën en stoffen hebben fysieke gevolgen, herkenbaar aan geregeld hoofdpijn of misselijk zijn. Heftige stressreacties kunnen veroorzaakt worden door conserveringsmiddelen in voeding, insecticiden op fruit, of de geur van lak, lijm, parfum of luchtverfrisser. Twijfelt u hieraan, dan kan ik een test doen met de biotensor.

Leer omgaan met de gevolgen van chronische stress, angst of burn-out.              Reset je overtuigingen en werk aan een positief zelfbeeld, zodat je weer kan ontspannen en genieten. Veelal zit de angst voor verlies van werk of geliefde achter keuzestress en andere stressoren. Is het tijd voor jou, je hart, hoofd en lijf weer op 1 lijn te krijgen, vraag dan een gratis intake gesprek aan. En ik leg je uit hoe mijn MunayQi programma op maat en anti-stress methodes jou kunnen helpen.

Call Now Button
Chat openen
Waar kan ik je mee helpen?