Alleen zijn hoe doe je dat?

Eenzaam in een relatie

Vind je het moeilijk om alleen te zijn? Heb je het gevoel dat je iets mist? Alleen zijn hoe doe je dat? Hoe geef je nare gevoelens nu de ruimte? Lees snel verder

Vastzitten in je gevoel

vastzitten voor je gevoel

Hoe kan je het gevoel van vastzitten nu loslaten? Want de frequentie waarin jij denkt bepaalt wat je aantrekt. Check munayqi.nl

Tips naar rust en vrijheid

In deze video deel ik hulpbronnen die je in staat stellen los te laten en te helen, zodat jij de innerlijke rust en vrijheid gaat ervaren je zo naar verlangt.

Aantrekken oprechte liefde en ultiem geluk

masker van een narcist

Aantrekken oprechte liefde en ultiem geluk lukt jou ook, als je mooiste potentieel in je kracht, een fijne werkelijkheid zelf creëert. Lees meer over; De formule om na giftige relatie toch in je kracht te staan.

Hoe kan je een negatief gevoel transformeren?

negatief gevoel

Loslaten is best een heel proces. Een negatief gevoel transformeren neemt tijd in beslag. Elke keer dat jij een heftige, overweldigende emotie ervaart, slaat je lichaam en ziel veel stress op. Munayqi geeft tips naar veerkracht en lichter leven door loslaten.

Hoe kom je los uit een giftige relatie?

Hoe kom je los uit giftige relatie

Welkom en leuk dat je mijn MunayQi inspiratie blog leest. Ik hoop dat je mij volgt en luistert naar de ‘Create your happy future’ podcast, waarin ik je de formule geef om na een giftige relatie relaxt, stressbestendig en in je kracht te staan, zodat jij een gebalanceerd, succesvol lichter leven leeft! Deze podcast en […]

3 tips om echte liefde, geluk en overvloed aan te trekken

zingeving

Zingeving is de achterliggende reden waarom jij uit je bed komt.
In dit blog handvatten om oprechte liefde en geluk aan te trekken zodat jij eindelijk kunt leven in overvloed en anderen kunt inspireren vanuit je authentieke Zelf.

Je eigen kracht vinden

zonnewende rituelen

Vandaag is het Zomer. De tijd om je eigen kracht te hervinden. En dat gaat lukken met mijn tips om meer liefde en overvloed aan te trekken. De zonnewende is is spiritueel gezien het uitgelezen moment om energie te stoppen in plannen waar jij met hart en ziel achter staat.

De 3 stappen om piekeren te doorbreken

piekeren doorbreken

Zit jij ook weleens niet lekker in je vel?  Voel je je onrustig omdat je niet weet waar je moet beginnen om uit de chaos van problemen of emoties te komen? Lijkt het net alsof iedereen op Instagram het aantrekken van overvloed en rijkdom moeiteloos onder de knie heeft? Bekijk dan mijn video met de 3 stappen om piekeren te doorbreken met positieve afleiding.

12 tips voor meer geloof in jezelf

accepteer jezelf en geloof in jezelf

Jij wilt graag dingen veranderen in je leven. Maar je hebt je doel nog niet bereikt. Je vindt het moeilijk om te geloven in andere mogelijkheden. En je mist eigenlijk het geloof in jezelf.

Best deprimerend he? Wat jij nodig hebt zijn tips die jou je innerlijke kracht weer doen inzien. Je wilt toch je kansen verhogen op succes en geluk? Met deze 12 tips verander je het geloof in jezelf

7 praktische tips om jezelf te leren accepteren

Zelfacceptatie

Sta jij in je kracht en voel je je zelfverzekerd dan lijkt het makkelijker een realiteit te creëren waar jij mee resoneert. Dit komt omdat je dan net als een vuurtoren je licht schijnt. Je straalt een positieve energie uit met een hogere vibratie waardoor jij makkelijker manifestaties doet uitkomen. Met 7 praktische tips om jezelf te leren accepteren, ontwikkel je makkelijker geluk in je leven.

Manifesteren vanuit je hart

Op de juiste weg manifesteren vanuit je hart

Wanneer het je lukt om je hart, je geest en je emoties af te stemmen op elkaar, dan ontstaat er een coherentie. Waardoor je jouw echte Zijn of je ware identiteit op een lijn krijgt met wat je wil. Je manifesteert dan volgens je ware potentieel je droomleven. Maar hoe weet je nu wat je wilt? In dit blog leer je het antwoord en op welke wijze je jouw beste weg volgt.

Narcistische relaties moeilijk los te laten?

Narcistische relaties moeilijk los te laten

Tijdens een scheiding wordt je terug geworpen op jezelf. Je mist zijn of haar energie en daarom denk je continue aan die ander.

Welke 5 stappen zijn wel nodig om te leren loslaten?

Perfectionisme is een overlevingspatroon

Perfectionisme is een overlevingspatroon

Herken jij dat je niet meer blij kan zijn van een bepaald resultaat en kan het voor jouw idee altijd maar beter? Geniet je niet van de stap vooruit die er wel is en je viert je succes niet?

Laat de uitkomst jouw humeur niet meer bepalen door je overlevingsmodus los te laten.

Investeren in jezelf de moeite waard?

Investeren in jezelf is de moeite waard

Wanneer vind jij jezelf het waard om in jezelf te investeren?
Wil jij een connectie maken met wie je in essentie bent?
Lees dan over wat ervoor nodig is om te ontwaken en zelfliefde te ervaren.
In deze vlog tips voor groei in zelfvertrouwen en veerkracht.

Grip krijgen op je lotsbestemming

Grip krijgen op je toekomst

Loslaten en reïncarnatie geeft inzicht in zielsmissie. Dus als jij greep wilt krijgen op je lotsbestemming, dan is bewust worden van je onderliggend gevoel en verlangen stap 1 en beseffen dat jij niet je gedachte of gevoel bent stap 2.

In dit inspiratieblog bespreek ik hoe je bouwt aan zelfvertrouwen naar succes.

Laat jij je OMA oordelen?

Laat jij je OMA oordelen

Ik kreeg de opmerking van een oma: ’moet je dat nu wel doen, zo naar buiten treden met je vuile was?’ ‘En hem dat label geven? Wat moet iedereen wel niet denken? ‘

Waarom 22-02-2022 de dag is om van je handrem af te gaan.

22-02-2022

Vandaag is het 22 februari 2022, de dinsdag die staat voor een nieuw begin. Misschien ben jij dit jaar wel begonnen met een nieuw project, baan of heb je een nieuwe liefde gevonden? Ik kan het begin van mijn nieuwe relatie na mijn scheiding nog wel herinneren. Elke avond uren bellen. Vlinders en een achtbaan […]

Stress loslaten is geluk toelaten

Stress loslaten is geluk toelaten

Wanneer jouw perfectionist of controleur de overhand neemt, vraag jezelf dan af: ‘Maar wat… anders?? Wat is ergste dat kan gebeuren als hartkloppingen, stress- of zelfs paniekgevoelens of hyperventilatie ontstaan? Het geheim is om er niet vanaf te willen, maar het er te laten zijn. Stress Loslaten is Geluk Toelaten.

Groots denken voor positieve flow

De metaforische luchtballon staat voor jouw overtuigingen en gevoelens die wanneer positief, zorgen voor flow, en dan vliegt jouw luchtballon gemakkelijk. Maar het leven is met ups-and-downs. En die downs kunnen ervoor zorgen dat er nog ankers aan jouw luchtballon mand hangen en je hierdoor vertrouwen mist. Van die momenten waarin je gedachten met je aan de haal gaan. En oude programma’s je in de weg kunnen gaan zitten. Groots denken zorgt dan voor positieve flow.

Reflecteren einde jaar stress loslaten

Het einde jaar leent zich om stress los te laten en nieuwe doelen helder te krijgen. Wil jij het anders gaan doen komend jaar, dan is het handig als je jezelf eerlijk in de spiegel aankijkt. Is je automatische piloot dus niet goed afgesteld op hetgeen je wel wil in je leven, dan is het net alsof je in de auto onderweg in gesprek bent of je staart uit het raam en ineens rijd je je afslag voorbij. Herken jij dat bij jezelf?

Is geluk een kans uit de loterij?

stel anderen niet verantwoordelijk voor jouw geluk. Uiteindelijk geeft dit frustratie en teleurstellingen, want je bent jezelf niet. Je leunt dan op de energie van een ander, omdat jij de kwaliteit zoals zelfvertrouwen, moed, veerkracht eventjes kwijt bent op dit moment. Een gelukkig gevoel is voor mij een staat van welzijn.

Ups and downs

Het leven is altijd met ups-and-downs. Hoe ga jij hier mee om? Ik geloof als jij los laat wat niet bij jou hoort, creëer je helderheid en kom jij steeds dichter bij jouw essentie, wat weer inspirerend werkt naar je cliënten, familie en vrienden toe. Neem verantwoordelijkheid voor je toekomst door beperkende overtuigingen, gevoelens en angsten te transformeren. Je leeft een stuk vrolijker en lichter zonder die ballast.

loskomen uit een mentale kooi

tijdsdruk

Ik gok dat jij een spirituele, zelfbewuste en ambitieuze high level, ondernemende persoonlijkheid bent die graag wilt loskomen uit een mentale kooi. Je verlangt naar vrijheid en een innerlijk succesgevoel. Je wil impact maken vanuit je hart en passie. En structureel overvloed aantrekken op alle vlakken in je leven. Am I right? Maar op dit […]

Verschuif je bewustzijn en manifesteer

Ben jij iemand die altijd zich zorgen maakt over de toekomst? Heb jij hersenspinsels over hoe het zou moeten zijn. Hoe het behoort volgens de meute qua kinderen krijgen, carriere maken, trouwen wel of niet. Laat jij je nog leiden door overtuigingen die jouw ouders in het verleden als goed achtte? Overtuigingen zoals, ‘doe maar […]

Welke filmscenes in jouw leven beperken je?

enge filmscene

Dit weekend was het halloween en veel enge taferelen en angstaanjagende kostuums zag je voorbij komen op feestjes, films en kinderpartijtjes. Super spannend zijn de scenes waarin je weet er gaat iets gebeuren maar je weet niet wat. Je fantasie gaat met je aan de haal en vult in wat er om de hoek van […]

Beperkende overtuigingen ombuigen

tijdsdruk

Ik zit hier aan mijn eettafel met studieboeken en leesboeken ter inspiratie om mij heen. Mijn hoofd draait overuren en mijn buik zit vol met zenuwachtig en gespannen spieren. Ik ervaar stress en zie chaos om mij heen. Alles is een spiegel en vergroot mijn onrust. Ik kan me maar moeilijk focussen op een sterk […]

Vallen en opstaan

Nu voelt veel nog als worsteling. Je gelooft wellicht dat jouw leven is zoals het is. Je neemt beslissingen gebaseerd op hoe jij denkt te moeten zijn, vanuit opvoeding, beroep, religie en gewenste normen en waarden van de cultuur en maatschappij jij in bent opgegroeid. Dit resulteert in een goede ouder of perfecte zoon of […]

volle maan loslaat- en creëer ceremonie

maancyclus jacqueline munayQi himani inner outer strenght

De kracht van de volle maan inzetten als tool wilde ik met je delen omdat het in mijn MunayQi coachtrajecten en in mijn boek gaat over oude dingen loslaten en nieuwe dingen creëren en aantrekken. Dat de maan een specifieke aantrekkingskracht heeft is zichtbaar in eb en vloed. De maan draagt ook wel de naam […]

Bereidheid tot succes

jacqueline munayQi himani inner outer strenght

Bereidheid tot succes gevoelens is bereidheid tot verandering. En verandering ontstaat als je kiest te leven zoals je werkelijk bent door het volgen van je innerlijke stem. Ben jij bereid om in je volle kracht te gaan staan, als een machtige leeuw? Als jij het aan durft de meute niet meer te volgen als een […]

Bereidheid om in hogere sferen te raken

jacqueline munayQi himani inner outer strenght

Je weet dat vechten en vluchten en je gevoelens vermijden totaal geen zin heeft. En toch gebeurt het je weer keer op keer. Je bent een succesvolle ondernemer en naar de buitenwereld klopt het gehele plaatje. Succes is simpel, maar als je je niet zo voelt van binnen, dan is het best moeilijk om staande […]

Narcistische relatie heeft mij gekleineerd

Toen ik een jaar later na de beslissing te scheiden een leuke man tegen kwam en ik af en toe een weekend voor mezelf had, kreeg het leven weer kleur. Als ambitieuze, spirituele harde werker, herken je dat vast wel, dat je ergens voor wilt gaan, toch? Zo ook 13 jaar geleden. Ondanks de overtuigingen […]

Betekenisvol leven doet succesvol voelen

Betekenisvol leven doet succesvol voelen. Maar als ondernemer of ondernemende high-achiever, kun je nog zoveel successen behalen, wanneer jij intern en in je privé leven tegen obstakels aanloopt, valt het niet altijd mee om van dit succes te genieten en het vast te houden.   Het kan soms zo frustrerend zijn om alle ballen in […]

Die toverstaf is een illusie

Het gaat er  niet zozeer om wat je doet, het gaat er meer om wie je wordt. Ik zeg altijd: ‘droom, doe, leef’. Je kan wel druk doende zijn met veelal automatische gewoontes, die dag in, dag uit hetzelfde zijn omdat je niet nadenkt waarom je iets nog doet. Of enkel bezig zijn met het […]

Het nut van doel loosheid

jacqueline munayQi himani inner outer strenght

Heb jij het gevoel het dit keer anders moet dan anders? Maar je vind die sprong in het diepe eng? Je krijgt stress van al die doelen zetten en ervaart druk om ze te behalen. Er is veel onzeker. Je hebt er eigenlijk ook helemaal geen tijd voor. in je hoofd hoor je: ‘eerst maar […]

12 kenmerken van een Lichtwerker

jacqueline munayQi himani inner outer strenght

Hoe weet je of jij een lichtwerker bent? In mijn praktijk werk ik veel samen met hoog-gevoelige, spirituele bewuste lichtwerkers. Veelal vrouwen maar ook mannen die voelen dat ze anders zijn. Die voelen dat ze een missie hebben op aarde. Jij herkent dit wellicht wel. Dat je een streven hebt om andere te helpen. Je […]

Waar kan ik je mee helpen?
Call Now Button