Mijn

BLOG

Mijn

BLOG

Mijn

BLOG
piekeren doorbreken
Inspiratie tips

De 3 stappen om piekeren te doorbreken

Zit jij ook weleens niet lekker in je vel?  Voel je je onrustig omdat je niet weet waar je moet beginnen om uit de chaos van problemen of emoties te komen? Lijkt het net alsof iedereen op Instagram het aantrekken van overvloed en rijkdom moeiteloos onder de knie heeft? Bekijk dan mijn video met de 3 stappen om piekeren te doorbreken met positieve afleiding.

Read More »
accepteer jezelf en geloof in jezelf
Stress Transformatie

12 tips voor meer geloof in jezelf

Jij wilt graag dingen veranderen in je leven. Maar je hebt je doel nog niet bereikt. Je vindt het moeilijk om te geloven in andere mogelijkheden. En je mist eigenlijk het geloof in jezelf.

Best deprimerend he? Wat jij nodig hebt zijn tips die jou je innerlijke kracht weer doen inzien. Je wilt toch je kansen verhogen op succes en geluk? Met deze 12 tips verander je het geloof in jezelf

Read More »
Zelfacceptatie
Inspiratie tips

7 praktische tips om jezelf te leren accepteren

Sta jij in je kracht en voel je je zelfverzekerd dan lijkt het makkelijker een realiteit te creëren waar jij mee resoneert. Dit komt omdat je dan net als een vuurtoren je licht schijnt. Je straalt een positieve energie uit met een hogere vibratie waardoor jij makkelijker manifestaties doet uitkomen. Met 7 praktische tips om jezelf te leren accepteren, ontwikkel je makkelijker geluk in je leven.

Read More »
Op de juiste weg manifesteren vanuit je hart
Inspiratie tips

Manifesteren vanuit je hart

Wanneer het je lukt om je hart, je geest en je emoties af te stemmen op elkaar, dan ontstaat er een coherentie. Waardoor je jouw echte Zijn of je ware identiteit op een lijn krijgt met wat je wil. Je manifesteert dan volgens je ware potentieel je droomleven. Maar hoe weet je nu wat je wilt? In dit blog leer je het antwoord en op welke wijze je jouw beste weg volgt.

Read More »
Perfectionisme is een overlevingspatroon
Inspiratie tips

Perfectionisme is een overlevingspatroon

Herken jij dat je niet meer blij kan zijn van een bepaald resultaat en kan het voor jouw idee altijd maar beter? Geniet je niet van de stap vooruit die er wel is en je viert je succes niet?

Laat de uitkomst jouw humeur niet meer bepalen door je overlevingsmodus los te laten.

Read More »