kolibrie cartoon munayqi Reset your Mind & Soul

Inner Guidance Carddeck  

Het MunayQi Inner GUIDANCE Carddeck is een Oracle kaarten deck dat je innerlijke leiding versterkt, waardoor je meer gaat voelen, luisteren en handelen volgens je innerlijke kracht en hart.  

Munayqi Inner guidance cards
Inner Guidance Oracle carddeck

“Inner Guidance Cards” heb ik ontwikkeld om zoveel mogelijk mensen oprecht te helpen de regie van zijn/haar leven weer te (her)pakken en volgens eigen voorwaarden van Dromen naar Doen te gaan.

Met deze Inner Guidance carddeck ontvang je elke dag een positieve vibe of een energieke boodschap!

Krijg nu meer Vertrouwen om van stress naar innerlijke Rust en Vrijheid te gaan met deze 42 kaarten!

Pre order alleen NU voor € 39,95

WAT ANDERE ZEGGEN...

 • No worry's. Fall and Rise

  0: Er zal iets moois ontstaan zonder beperkende overtuigingen. Spring in het diepe en volg je intuïtie. Adelaar staat voor het feit geest en materie beide energie zijn. Hond staat voor het feit je beschermd wordt en op de juiste weg bent. Dus durf het gewoon aan, volg je inner guidance.

 • Possibilities. You are the Creator

  1: Er doet zich een kans voor. Volg de leiding van je hart. Je brein volgt dan vanzelf met positieve gedachten. Staf: In alignement ontstaat het succesgevoel en bijbehorend gedrag. Jij creëert je eigen werkelijkheid! Hoed: status en onafhankelijkheid

 • Trust life. Listen to your Intuition. Be Patience

  2: Dualiteit brengt innerlijke conflict met zich mee. Maan: weerkaats illusie of een afspiegeling van zichzelf. Wees vastberaden en luister naar je innerlijke stem. je hebt alles al in je om te slagen. Waterige kleding: we zijn allemaal verbonden. Boekrol: Observeer je gevoel, keer naar binnen en laat vertwijfeling los. Onrust is van tijdelijke aard.

 • Enjoy vitality, prosperity and growth

  3: Voorspoed, groei en ontwikkeling komt op je pad. Draak Buik: Jij bevat krachtige oer-energieën die je helpen je uit te spreken wat jij nu echt wilt. Vlinders staan symbool voor meerdere transformaties die we doorlopen om de beste versie van jezelf te worden.

prachtig cadeau; Inner Guidance carddeck voor €39,95

Element card Confront

Element kaart: Confront

Element card Action

Element kaart: Reset

Element card engagement

Element kaart: Engagement

Action element card

Element kaart: Action

BONUS #1 coach gesprek

jacqueline munayqi bellen
Gesprek naar meer Inner Guidance in je leven.

Bonus: De oplossing tegen vastzitten en somberheid!

In dit gesprek bespreken we samen de oplossing hoe de regie te herpakken na giftige relatie. Tackel je dit probleem? Dan voorkom jij burn-out of het wederom aantrekken van foute relaties en een ongelukkig gevoel.

t.w.v.  €150,00

BONUS #2 besloten facebook groep

MunayQi facebookgroup

Een besloten facebook group om je te inspireren door te gaan en jezelf op nr. 1 te zetten ook in moeilijke tijden. 

t.w.v.  €9,95

BONUS #3 Kaart Betekenis symbolen in pdf

jacqueline munayQi himani inner outer strength

Auteur: Jacqueline Brandes: de Stress Transformatie expert

Wie is Jacqueline? 

Auteur en Natuurgeneeskundig Transformatie therapeut die je helpt je overlevingsmodus los te laten, zodat je gaat zien wat echt belangrijk is, zodat jij het leven kan creëren wat je wil.           

Via haar CREATE-methode neemt Jacqueline je mee op een reis om van dromen naar doen te gaan. Het is tijd te gaan geloven in jezelf, op een andere wijze dan je altijd al deed.

Jacqueline Brandes is natuurgeneeskundig transformatie therapeut en ervaringsdeskundige in narcistische relatie. Al 23 jaar coacht ze mensen naar meer zelfvertrouwen, welzijn en geluk door het hervinden van die glimlach in de spiegel. 

Daarnaast is ze oprichter van de InnerOuterStrength-Academy en eigenaar van praktijk MunayQi, wat betekent: word je beste jij, in liefde vanuit je hart. Jacqueline woont, samen met haar twee dochters Quences en Kayleigh, in Purmerend.

Intuïtief heeft zij haar Inner Guidance Carddeck ontwikkeld en voorzien van het Stress Transformatie proces de cliënt kan doormaken, wanneer hij of zij de MunayQi anti-stress belevingen ondergaat. De Inner Guidance affirmaties en symbolen geven jou de boodschap die je nodig hebt om je innerlijke kompas te gaan volgen. 

MunayQi Inner Guidance Carddeck
MunayQi Inner Guidance Carddeck
Waar kan ik je mee helpen?
Call Now Button