Heilig plantmedicijn

Heilig plantmedicijn

Heilig
plantmedicijn

Welkom bij de uitleg over het heilig plant medicijn

Het is geen drugs en geen (bad) trip. Vergelijk het dan ook niet met drugs. Het is een bijzonder natuurlijk en heilig plantmedicijn. Gemaakt van een zeer bijzondere alchemie van planten, door een alchemist. Meer over ervaringen en het verschil kan je terug zien bij het programma Lauren, toe ze op Ibiza was of kijk op Netflix de documentaire The Mind, daar gaat ook 1 afleving over Ayahuasca, dmt, lsd etc.

Choco Voyage vs Ayahuasca

Choco Voyage is een zachter medicijn dan Ayahuasca. Ook wel choco bliss genoemd vanwege het gelukzalige effect.

De Caapi plant is wel verwerkt in de chocolaatjes, waardoor de spirit van moeder Ayahuasca aanwezig is. Zij helpt je om in het hier en nu te zijn. De resultaten zijn vergelijkbaar met Ayahuasca. Maar het is niet gebruikelijk om ziek te worden of over te geven. De inname is vriendelijker en lekkerder.

De chocolaatjes zijn gemaakt met de hoogste kwaliteit rauwe Cacao uit de jungle die verbonden is met de spirits van de Inca’s. Cacao wordt ook wel ‘Het geschenk van God’ benoemd. De Cacao heeft als functie om je met jouw hart te verbinden.

De energie van de Caapi plant en het ingrediënt psilocybine opent jouw psyche om daar heling, wijsheid en inzichten op te doen.

De Cacao doet samen met de blend van 20 verschillende kruiden jouw hart open. Op een liefdevolle manier mag je ervaren wat jij hebt te ontdekken of te helen.

Onze overlevingsmodus leren loslaten in lichaam en geest,
helpt je zien waar het werkelijk omdraait.

De innerlijke reis met choco is dus niet hetzelfde als een Ayahuasca thee ceremonie. Hier wordt vooraf een MAO remmer ingenomen.

MAO (MonoAmine Oxidase) breekt groep eiwitten af, waaronder serotonine en DMT. Maar DMT is het psychedelicum (met affiniteit voor 5HT-2A receptor) nodig voor een Ayahuasca effect. Dit is nu verboden.

In chocobliss zit dan ook geen DMT

Waarschijnlijk wel Psilocybine; wat een licht stimulerend en bewustzijns veranderend effect op het centrale zenuwstelsel geeft. Het is een stof die in het brein het effect van serotonine (een neurotransmitter) imiteert of verhoogt. (een SSRI oftewel serotonineheropnameremmers blokkeert dit effect)

Psilocybine geeft een veel minder sterke spirituele en fysiologisch reiniging dan DTM. Dus je hoeft veel minder vaak over te geven of naar de wc. Want DTM geeft een sterk visuele hallucinogene ervaring. De MunayQ choco voyage is dus meestal een rustige, diepe reis, zonder lichamelijk ongemak.

p.s: truffels met psilocybine zijn legaal in Nederland. Dus ontspan 🙂

Ethisch uitgevoerd klinisch onderzoek toont aan dat psilocybine positieve gezondheidseffecten kan hebben op hoofdpijn, depressie, angsten en verslaving. In combinatie met SSRI medicatie wordt het afgeraden.

De Amygdala in de hersenen speelt een rol bij angst voor reële gebeurtenissen en de bed nucleus speelt een rol bij imaginaire angsten en fobieën. In de Amygdala leidt een verhoging van serotonine tot minder angstreacties. De bijwerking van het gebruik van een antidepressiva lijkt op de korte termijn in de bed nucleus angst doen toenemen.  (Kozisc, T, Onderzoek Radboud UMC)

Weetje

Serotonine heeft stimulerend effect op je stemming, zelfvertrouwen, slaap, emotie en pijnprikkels.  Serotonine wordt voor 90% in je darmen en voor 10% in je hersenen aangemaakt.

Tips om je geluksgevoel op peil te houden

 • Verlaag je stress en cortisolniveau
 • Slik magnesium citraat en biglycinaat en B vitamines voor geestelijke balans en  opname vitamines
 • Wees lief voor jezelf. Eet gezond en voldoende.
 • Vermijd alcohol en drugs zoals xtc.

Algemene adviezen

Rood vlees, vette vis, melk en eieren, bananen, pinda’s in de dop,  chia zaden, lijnzaad, walnoten, geelwortel (kurkuma), pure cacao.

Wandel geregeld buiten. Ook zonder zonlicht doe je vit D en energie op.

2 weken van te voren

 • Creëer rust. Wandel. Ontspan.
 • Mediteer dagelijks.
 • Stop met varkensvlees.
 • Geen hard drugs en vermijd alcohol.

 

Een week van te voren voorbereiding

 • Eet zoveel mogelijk plantaardig
 • Word bewust van wat je mag loslaten
 • Vermijd kruidig, zoute voeding en suikers
 • Vermijd alcohol en koffie

 

Twee dagen voor de ceremonie

 • Geen seksuele activiteiten. Werk aan rust en reinheid.
 • Vermijd koffie, zuivel, kaassoorten, zure, zware voeding
 • Vermijd cafeïne zoals energydrinks, guarana, cola, koffie)
 • Vermijd neussprays (Vicks Sinex, Prevalin, Otrivin)

 

Luister ook mijn PODCAST

Call Now Button