Begeleiding bij stress
voorkomt werk uitval

Werkstress symptomen zijn (nog) geen teken van burn-out. Voorkom uitval en verergering door spanning en overspannenheid klachten. En geniet weer van je privé en werk.

Ben jij iemand die tijd en ruimte mag nemen om beter voor jezelf te zorgen? Gewoon uitrusten, ontspannen of sporten werkt niet meer goed genoeg. Langdurige overbelasting heeft je uitgeput. Herpak dan de regie met MunayQi en geniet weer van privé en werk.

de 6 krachtgidsen

Duurzaam herstel naar innerlijke rust.



Vraag hier jouw Gratis Powerscan Gesprek aan

MunayQi werkt met Body Mind Release interventies; krachtige lichaamsgerichte sessies gecombineerd met loslaat coaching, die er toe leiden dat werknemers, ondernemers, high achievers en managers transformeren van binnenuit, zodat ze stressbestendiger vanuit rust in hun kracht staan en productiever werk en privé leven creëren. 

Dit is alles wat je krijgt:

  • MunayQi Tools om vanuit innerlijke rust je verlangen te manifesteren.
  • Mijn geheim dat nodig is, om niet alleen je doel te behalen, maar ook op een eenvoudig, spirituele wijze lekker in je vel te komen! 
  • Vrijheid in leven vanuit je hart.
  • Persoonlijke groei en ontwikkeling, onmisbaar als je van Stress naar Energie wilt.
  • VIP-support in de besloten facebookgroup, zodat je altijd vragen kunt stellen.
Krijger Godin transformatie naar hogepriesteres

Bespaar tijd en geld en voorkom verzuim door persoonlijke ontwikkeling volgens de CREATE-stappen:

Open de kooi naar vrijheid

Stap 1 Confront. Open de kooi naar vrijheid!

Kennis maken met elkaar en starten met innerlijke kracht strategie 1. Met als doel je confronteren met je innerlijke criticus en chaos ombuiten naar rust. Er komt ruimte om open te staan voor de ‘alles is mogelijk’ vibe. Ervaar acceptatie en helderheid op zielsniveau.

2 weken

van stress naar energie

Stap 2 Reset. Van Stress naar Energie

In deze gids geef ik je 5 eenvoudige stappen, zodat jij meer vrijheid in mind & soul aantrekt. Wil je de innerlijke oorzaak aanpakken van spanningsklachten. Herschrijven overtuigingen, vol hoofd opruimen, innerlijke oorzaak aanpa

2 weken

Focus en rituelen voor verbinding

Stap 3 Engagement. Focus en rituelen

Je krijgt zaadjes voor het bereiken van je droomdoelen, waardoor jij wel positieve en stimulerende energie voelt door heel je lichaam om enthousiast te blijven. Daarnaast onderga je marma massage waarin je (trauma) blokkades loslaat, weer oplaad en meer dan het lijf ontspant.

2 weken

In actie, ondanks angst

Stap 4 Action. In actie ondanks angst

De MunayQi Transformatie therapeut is jouw extra stok achter de deur, waardoor jij iedere dag met meer energie, en meer zelfvertrouwen door het leven gaat.  Dankbaar en met een succesvol gevoel maak jij je verlangens waar. 

2 weken

Dankbaar en succesvol

Stap 5. Dankbaarheid en succesvol Tools

Lichter leven tips, zodat jij wel moeiteloos gaat manifesteren. Je bouwt aan je privé- en zakelijke imperium vanuit vertrouwen, dankbaarheid en verlangen. 

2 weken

Kracht en verbinding

Stap 6. Evaluate your Energy.

Met online cursus ondersteuning blijf je in Kracht en Verbinding.

Probleemoplossend vermogen, hanteren van stress en moeiteloos manifesteren staan centraal.

2 weken

BONUS #1 coach gesprek

Op maat De stap naar innerlijke rust en plezier

Reserveer als werkgever of werknemer samen met mij, hoe de regie te (her)pakken naar innerlijke rust. Tackel je het onderliggende probleem van vastzitten en spanning, dan voorkom jij overspannenheid of zelfs burn-out en het wederom aantrekken van foute relaties en een ongelukkig gevoel. je ontvangt:

t.w.v.  €99,00

WAT ANDERE ZEGGEN...

jacqueline munayQi himani inner outer strength

Auteur: Jacqueline Brandes: de Stress Transformatie expert

Wie is Jacqueline? 

Auteur en Natuurgeneeskundig Transformatie therapeut die je helpt je overlevingsmodus los te laten, zodat je innerlijke rust ervaart en ziet wat echt belangrijk is, zodat jij het leven kan creëren wat je wil.           

Via haar CREATE-methode neemt Jacqueline je mee op een reis om van dromen naar doen te gaan. Het is tijd te gaan geloven in jezelf, op een andere wijze dan je altijd al deed.

Jacqueline Brandes is natuurgeneeskundig transformatie therapeut en ervaringsdeskundige in burnout na scheiding en narcistische relatie. Al 23 jaar coacht ze mensen naar meer zelfvertrouwen, welzijn en geluk door het hervinden van die glimlach in de spiegel. 

Daarnaast is ze oprichter van de InnerOuterStrength-Academy en eigenaar van praktijk MunayQi, wat betekent: word je beste jij, in liefde vanuit je hart. Jacqueline woont, samen met haar twee dochters Quences en Kayleigh, in Purmerend.

Garanties “KrachtGids naar Rust, Liefde en Vrijheid” Boek-Bundel”

Waar kan ik je mee helpen?
Call Now Button