Stress Detox

gestart

Stress Detox

gestart

Stress Detox

gestart

Yes, gefeliciteerd

Je bent gestart met de Stress Detoxcursus voor meer immuniteit op spiritueel eenvoudige wijze.

Stress Detox is de eerste stap naar een Reset of Your Mind & Soul.

Soms is hulp 

nodig om alles in het juiste perspectief te zien. Om eerlijk in de spiegel te kijken. En ballast los te laten wat je niet meer dient.

Schroom dan niet om contact op te nemen voor Consult gesprek over een Reset Your Mind & Soul Coach traject.

De video hiernaast geeft je een idee van mijn filosofie en de CREATE methode, die jou in 6 stappen vooruit helpt naar innerlijke kracht en een droomleven.

LEEFDROOMDOE

En wordt de allerbeste, sexy jij !

In verbinding met je hogere zelf

Jacqueline werkt volgens 6 stappen.  Zij heeft een MunayQi CREATE methode ontwikkelt die mentaal, fysiek en spiritueel diepgaande en duurzame transformatie teweeg brengt. 

Innerlijke kracht strategieën

Stel je eens voor dat je de regie hebt over jouw hart. Dat je energie en een innerlijke power voelt, om vanuit helderheid en passie jouw leven vorm te geven. Hoe zou het zijn als je leert Stress te transformeren en een fundament te bouwen om vrijheid, geluk en gezondheid naar je toe te trekken? Ik geloof dat jij succesvol bent, maar hoe zou het zijn als je met behulp van dagelijkse innerlijke kracht strategiëen je ook daadwerkelijk een KrijgerGodin voelt?!

Stress Transformatie

In  coaching en training brengt het CREATE model, confrontatie, reset, verbinding, actie, gereedschap en evaluatie om vol energie tot meer blijdschap, vrijheid en gezondheid te komen.

Wat mijn cliënten zeggen

REVIEWS
 • 5 star review  Ik heb de body mind release programma bij Coach Jacqueline Brandes gevolg. Ben zeer tevreden over haar manier van werken. Sinds ik het programma heb gevolgd voel ik me veel... Lees verder

  thumb Nathalie Tappin
  12/11/2020

  5 star review  Of je nu komt voor een ontspannende therapeutische massage, stress verlichting of voor het doorbreken van patronen met methodes zoals Psych-K of Access bars, evenals Coaching, bij Jacqueline ben je... Lees verder

  thumb Chanthal de la Haye
  28/09/2020
 • 5 star review  Mooie ontspannen werkruimte, erg huiselijk wat ik als zeer prettig ervaar. Goede communicatie en meedenkend. Neemt de tijd voor je. Vervolg afspraak staat al... Thanks for your support... 😁😇

  thumb Rogier Jilsink
  30/08/2020

  5 star review  Fantastische ervaring die ik steeds onderga door de behandeling van Jacqueline. Zij is zeer deskundig en legt duidelijk uit welk product zij gebruikt en wat het voor je huid doet. Ik... Lees verder

  thumb Gerda theune
  28/09/2020
 • 5 star review  Ik kon echt mezelf zijn bij Jacqueline. Toen ik bewuster volgens mijn kernwaarden ging leven, voelde ik me echt sterker en vrolijker.

  thumb Bianca Wallard-Breeuwer
  23/09/2020
Call Now Button