Een burn-out en
het ondernemerschap

Een burn-out en
het ondernemerschap

Een burn-out en
het ondernemerschap

Neem de regie over je leven en maak je dromen waar.
Klik op de gele knop en bestel gelijk mijn nieuwe boek!

Neem de regie over je leven en maak je dromen waar.
Klik op het boek!

mock up boek create your happy future

Neem de regie over je leven en maak je dromen waar.
Klik op de gele knop en bestel gelijk mijn nieuwe boek!

Burn-outs komen vaak voor bij ondernemers die zichzelf langdurig en overvloedig ingespannen hebben voor hun onderneming. Wanneer het doel bereikt is, is de uitdaging weg en is de zingeving verminderd. Hierdoor kan een burn-out optreden. Ik ben gespecialiseerd in business coaching, waardoor ik de zingeving en het enthousiasme terug kan krijgen bij de ondernemer. Door deze transformatie op mentaal vlak door te maken bij de ondernemer kan de burn-out getransformeerd worden in een positieve zingeving richting de toekomst. Dit is een langdurig proces, waarbij de ontwikkeling van de ondernemer op mentaal en spiritueel vlak verbeterd wordt.

Plan via mijn agenda jouw 1e afspraak in

  • Je ontvangt dan intake, behandeling en healing op maat voor €150,-. (declaratie zorgverzekering mogelijk)
  • Als de kennismaking naar wens is, dan help ik je graag verder in traject vorm dat bij jou past.
  • Wil je liever eerst een gratis vrijblijvende call, dan kan je dit aangeven in de agenda.
  • MunayQi locatie: Oase Feelgood Cure centrum. Amstellaan 2b, 1442 RX Purmerend.

Een businesscoach helpt je bij je burn-out!

Een businesscoach helpt je bij je burn-out, klopt dat? Ja zeker, dat klopt! Een businesscoach laat je inzien hoe je de beste keuze maakt en wat de keuzes zijn waar jij energie van krijgt. Een ondernemer krijgt energie van nieuwe dingen, van het uitwerken en realiseren van nieuwe ideeën en van het binnenhalen van nieuwe klanten. Wanneer dit uitblijft kunnen de negatieve gedachten naar boven komen. 

Jacqueline Brandes van MunayQi gebruikt methoden die zorgen voor mentale- en spirituele groei, waardoor je als ondernemer de keuzes kunt gaan maken die jou energie geven. Daarvoor zet ik loslaat coaching in en mijn eigen CREATE-methode die jou helderheid, veerkracht en zelfcompassie terug geeft. Stap voor stap.  Klik voor meer info over het Reset your Mind & Soul traject hier. Exclusieve 1-op-1 coaching gecombineerd met online training zodat je altijd tools naar stress reductie bij de hand hebt

 

Het uitgebrande gevoel dat past bij burn-out wil je zo snel mogelijk laten verdwijnen. Hiervoor is het zinvol om te kijken naar de achterliggende oorzaak van het uitgebrande gevoel. Samen ontcijferen we de boodschappen die jouw lichaam je geeft. We bekijken altijd de onderliggende oorzaak van een mentale of lichamelijke kwaal. Ons lijf geeft ons namelijk voortdurend aanwijzingen wanneer er bepaalde zaken niet goed voor zijn voor het lichaam.

Een businesscoach die kennis heeft van de methoden om het ontwikkelen van mentale- en spirituele groei te realiseren is zeldzaam. Jacqueline Brandes van MunayQi helpt ondernemers in de omgeving van Amsterdam, Zaandam, Volendam, Purmerend, Waterland en de Beemster om zichzelf op mentaal- en spiritueel vlak te ontwikkelen.

Opladen als ondernemer

Uiteraard hoeft het niet altijd direct een burn-out te zijn, wanneer je wat vermoeid bent en een uitgebrand gevoel ervaart. Het kan ook zijn dat je even uitgeblust bent en dat je dus toe bent aan een oplaadcoach. Een oplaadcoach helpt wanneer je bent vastgelopen in het werk, het ondernemen of bijvoorbeeld in een lichamelijke kwaal. Veel jonge en getalenteerde ondernemers kunnen hier last van hebben, omdat het groeien vaak gepaard gaat met veel werkdruk, lange dagen en ook teleurstellingen. Door mentaal- en spiritueel te groeien leer je naar je lichaam te luisteren en een goede afweging te maken tussen prioriteiten en minder belangrijke zaken. Je verandert je levensstijl!

Ben jij ondernemer en herken je jezelf in bovenstaande beschrijvingen? Maak snel een afspraak en begin aan jouw route naar spirituele- en mentale groei!  Dit helpt veel ondernemers om de volgende stap te zetten en/of om weer te kunnen genieten van de zaken die je bereikt hebt of gaat bereiken.

Luister ook mijn PODCAST

Waar kan ik je mee helpen?
Call Now Button