kolibrie cartoon munayqi Reset your Mind & Soul

De "CREATE Krachtgids”
voor innerlijke rust en (zelf)liefde

Ontvang dit magazine om stressbestendiger in je kracht te staan, zodat jij een succesvol liefdes leven leeft!

Ontdek Innerlijke Kracht en Ware Liefde met de CREATE KrachtGids

Wees eens liefde met healing en de anti-stress beleving van Nederland

Als succesvolle vrouw lijkt het leven soms een wervelwind van werkverplichtingen, het zorgen voor je team en blikken werpen op datingapps tussen alle feestjes en avonturen door. Je leeft volgens het motto “je bent zo oud nog niet,” maar stiekem voel je dat er iets ontbreekt.

Te midden van deze hectiek, waar rimpels zichtbaarder worden en liefde maar niet wil opbloeien, wordt het tijd om eerlijk te zijn. Die oppervlakkige feestjes en snelle avonturen vervullen niet echt. Je wilt niet langer die eenzaamheid en dat gemis negeren; vermijden en afleiden hebben hun doel verloren. Het is genoeg geweest.

Het voortdurende doorgaan is veranderd in een overlevingsstrategie. Je beseft nu dat het benaderen van liefde vanuit een zakelijke- en mannelijke energie simpelweg niet werkt. Het patroon van concessies doen, het opofferen van je eigen behoeften en dromen om anderen te plezieren, is te herkenbaar.

Klik op afbeelding.

Het is tijd voor opwinding, passie en liefde

In relaties heb je je misschien laten leiden door zijn energie, werd je afhankelijk en miste je het zelfvertrouwen dat zo essentieel is voor jou. Ergens onderweg ben je die sensuele vrouw kwijtgeraakt, maar dat is nu verleden tijd.

Het is tijd om deze repetitieve melodie te doorbreken. Alleen blijven zonder ware liefde is geen optie meer. Ik ben Jacqueline, en ik nodig je uit om de CREATE KrachtGids te lezen – een wegwijzer naar innerlijke kracht, die je helpt je hart te openen voor de liefde die je werkelijk verdient.

Laat mijn Empowerment Coaching en Healing je begeleiden op deze reis van zelfontdekking, waar je leert omhelzen, helen en volledig te zijn wie je werkelijk bent. Het is tijd om de CREATE KrachtGids te omarmen en je eigen pad te vinden naar een vervullend leven vol liefde en kracht. Ben je er klaar voor?

Lees mijn KrachtGids en ontwikkel:

Krijg direct toegang tot het geheim naar innerlijke rust en (zelf)liefde.Normaal €27,50 nu voor slechts €14,95,- excl.

Je ontvangt dit mooie magazine spoedig in je brievenbus.

Leef volgens je mooiste potentieel!  

Dit is alles wat je krijgt:

  • MunayQi Tools om vanuit innerlijke rust je verlangen te manifesteren.
  • Mijn geheim dat nodig is, om niet alleen je doel te behalen, maar ook op een eenvoudig, spirituele wijze lekker in je vel te komen! 
  • Vrijheid in leven vanuit je hart.
  • Persoonlijke groei en ontwikkeling tips, onmisbaar als je van Stress naar Energie wilt.
  • Extra: VIP-support in de besloten facebookgroup, zodat je altijd vragen kunt stellen.
  • Bonus t.w.v. 97,-: 
Krijger Godin transformatie naar hogepriesteres

jij ontvangt voor slechts 14,95 euro: de CREATE-KrachtGids

Open de kooi naar meer flow vanuit rust!

In dit boek maak je kennis met mijn innerlijke kracht strategieën, zodat je open staat voor de ‘alles is mogelijk’ vibe. Je ontvangt inzicht in hoe je jouw innerlijke criticus kunt accepteren en helderheid op zielsniveau, zodat je weet hoe je het leven van chaos naar (zelf) liefde ombuigt.

Je ontwikkelt meer vrijheid in mind & soul.

Je krijgt zaadjes voor het bereiken van je droomdoelen, waardoor jij wel positieve en stimulerende energie voelt door heel je lichaam om enthousiast te blijven.

Met deze krachtgids blijf jij gemotiveerd, je krijgt een extra stok achter de deur waardoor jij iedere dag met meer feminine energie, en meer zelfvertrouwen door het leven gaat. 

 

Lichter leven tips, zodat jij wel moeiteloos gaat manifesteren. Je bouwt aan je imperium vanuit vertrouwen, dankbaarheid en verlangen.

BONUS #1 krijg de krijgerGodin cursus t.w.v. 97,- cadeau

waarin je de ‘formule naar gelukkig leven’ leert, zodat je direct implementeert wat je gelezen hebt en van dromen naar doen gaat.

WAT ANDERE ZEGGEN...

BONUS #2 coach gesprek (nu geldig tot 1-02-2024)

jacqueline munayqi bellen

Op maat De stap naar innerlijke rust en vrijheid!

In dit gesprek bespreken we samen, hoe de regie te (her)pakken naar innerlijke rust en ware liefde. Tackel je het onderliggende probleem van vastzitten en somberheid, dan voorkom jij burn-out of het wederom aantrekken van foute relaties en een ongelukkig gevoel.

t.w.v.  €99,00

jacqueline munayQi himani inner outer strength

Auteur: Jacqueline Brandes: de Stress Transformatie expert

Wie is Jacqueline? 

Auteur en Natuurgeneeskundig Transformatie therapeut die je helpt je overlevingsmodus los te laten, zodat je innerlijke rust ervaart en ziet wat echt belangrijk is, zodat jij het leven kan creëren wat je wil.           

Via haar CREATE-methode neemt Jacqueline je mee op een reis om van dromen naar doen te gaan. Het is tijd te gaan geloven in jezelf, op een andere wijze dan je altijd al deed.

Jacqueline Brandes is natuurgeneeskundig transformatie therapeut en ervaringsdeskundige in narcistische relatie. Al 23 jaar coacht ze mensen naar meer zelfvertrouwen, welzijn en geluk door het hervinden van die glimlach in de spiegel. 

Daarnaast is ze oprichter van de InnerOuterStrength-Academy en eigenaar van praktijk MunayQi, wat betekent: word je beste jij, in liefde vanuit je hart. Jacqueline woont, samen met haar twee dochters Quences en Kayleigh, in Purmerend.

Tegenwoordig worden we overspoeld met informatie. Op social media heeft iedereen het mooier, beter en rijker voor elkaar. Je gaat vergelijken en raakt onzeker. Je zag al door de bomen het bos niet meer. 

Met mijn KrachtGids hoeft dat niet meer…..

Ik maak direct een einde aan alle bullshit op internet!

Jij krijgt direct toegang tot mijn geheimen naar innerlijke rust en vrijheid, die onmisbaar zijn om succesvol lichter te leven. 

 

De CREATE-KrachtGids levert je naast alle MunayQi geheimen nog veel meer op:

Vanaf Nu kom jij in balans! 

Je ervaart iedere dag meer energie, zit je lekkerder in je vel en sta je zelfverzekerder in het leven.

Je hebt een sterkere en gezondere mindset! 

Je zult merken dat jij oprechte liefde en vrijheid aantrekt, omdat je nu echt iets doet wat voor jou werkt!

Je verdoet geen tijd en je hoeft niet meer onzeker te zijn.

Vooruitgang en keuzes maken vanuit je hart,

 waar jij zo naar verlangt. Vrijheid in Mind & Soul helpt je moeiteloos manifesteren.

 

Je houdt je leven leuk! 

Vanuit MunayQi gedachtengoed is het relaxed werken aan jezelf.

 

Je voelt je weer mooi en zelfverzekerd! 

Jij neemt de regie in je leven volgens je eigen voorwaarden weer in handen.

Door mijn jarenlange ervaring als natuurgeneeskundig transformatie therapeut heb ik al mijn innerlijke kracht strategieën gebundeld in deze KrachtGidsen.

Heel veel leesplezier 🙂

Garanties “KrachtGids naar Rust, Liefde en Vrijheid” Boek

Waar kan ik je mee helpen?
Call Now Button