Van stress naar liefde en licht

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief
Bedankt! Je bent ingeschreven!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.

✨ De Weg naar Jouw Happy Future: Via Stress Transformatie naar Liefde en Licht ✨

Het creëren van jouw gelukkige toekomst begint hier en nu.

Maar om van stress naar Liefde en Licht energie te komen, mag je eerst jouw schaduwkanten onder ogen zien.  Emotionele ballast opruimen om de weg vrij te maken voor liefde en licht is nodig!

Luister je liever? Klik hier.

"Laat je overlevingsmodus los, om te zien wat echt belangrijk is"

Dus, welke rotsblokken wil jij niet langer met je meedragen? En wat wil je in plaats daarvan aantrekken? Dit zijn cruciale vragen om jezelf te stellen op jouw pad naar een vervullend leven.

Emotionele ballast loslaten

In mijn Sacred Femme Illumination traject ontvang je krachtige inwijdingen, Krachtwielsessies en DNA healing om jouw innerlijke licht te laten stralen op je duisternis.

Je zult dieper in je vrouwelijke kracht zakken, je hart volgen en meer flow ervaren. Interessant? Lees dan verder en/of spreek een Inner Guidance Matchcall af.

De Last van Emotionele Ballast

Herken je die momenten waarop je liefde mist en geen flow ervaart in het leven? Dit komt vaak door de emotionele bagage die we met ons meedragen.

Het is als een mand die steeds zwaarder wordt aan de luchtballon van ons leven. En na verloop van tijd begint die ballon langzaam leeg te lopen, waardoor we steeds dieper zakken en vast komen te zitten.

Wil je de ankers aan je ballonmand loslaten? Reserveer een vrijblijvende Inner Guidance reading en Matchcall met mij in mijn agenda of app mij op 0650869750.

Van Vastzitten naar Vrijheid

Het gevoel van vastzitten is als een kolibrie die niet meer vliegt. We raken gevangen in onze mentale kooi, omringd door onze angsten en overtuigingen.

MunayQi kolibrie; feel the flow

Maar we hebben allemaal de kracht om deze kooi te doorbreken en onze vleugels weer uit te slaan.

Het Belang van Puinruimen

Om van deze stagnatie naar transformatie te komen, mag je jouw ballast loslaten. Het is licht in de duisternis brengen en ruimte maken voor iets nieuws.

Dit is waar de verbinding met ons Hogere Zelf van pas komt.

Hartsverlangen

Door ons af te stemmen op deze bron van wijsheid en liefde, kunnen we de richting vinden die ons hart verlangt.

Check hier info voor een manifestatie cursus. Nu t.w.v. €111,-.

Van Krijgergodin naar Hogepriester(es)

Als ondernemende persoonlijkheden in een wereld van masculiene energieën, is het soms een uitdaging om in contact te blijven met onze sensualiteit en vrouwelijkheid. Maar door verbinding te maken met de Mahatma-energie, kunnen we een dieper gevoel van sensualiteit en zelfbewustzijn ervaren.

Meer lezen over hoe je in verbinding kan zijn met de Mahatma energie? Klik hier en beluister mijn podcast 'CREATE your happy future': Kom in verbinding met je Hogere Zelf.

Jouw Reis naar Innerlijke Kracht

Ik geloof dat we invloed kunnen uitoefenen op ons onbewuste.

Door bewustwording en het loslaten van ballast die jou niet dient, kun je jouw gezondheid, vrijheid en geluk volgens jouw eigen voorwaarden vinden.

Na mijn eigen transformatie, na een gewelddadige, narcistische relatie, heb ik mijn missie gevonden om anderen te helpen op hun reis naar innerlijke kracht en geluk. Lees hier mijn verhaal.

Jacqueline Brandes; De Loslaat & Oplaad Coach van Nederland

Ik sta klaar om jou te begeleiden op jouw pad naar meer helderheid, moed, innerlijke rust, energie en vrolijkheid. Want uiteindelijk willen we allemaal ons beste zelf zijn in liefde, toch?

Ben jij klaar om de regie over je leven te nemen en jouw happy future te creëren? Laten we samen op reis gaan, van stress naar liefde en licht. 💖

Veel liefde, geluk en wijsheid Jacqueline Brandes. De loslaat & Oplaad coach. www.MunayQi.nl

#Transformatie #InnerlijkeKracht #SacredFemme #Empowerment #Geluk #Liefde

Tijdelijk gratis reading bij elke match call.

De reading biedt diepgaande inzichten in persoonlijke blokkades en paden naar groei, gebruikmakend van tarot voor heldere oplossingen, allemaal binnen een transformerend 30-minuten gesprek.