No items found.

6 stappen naar Succes en Innerlijke Kracht

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief
Bedankt! Je bent ingeschreven!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.

Vliegen zonder Vleugels; In 6 stappen naar Succes en Innerlijke Kracht naar Succes en Innerlijke Kracht

 

Welkom aan boord, lieve lezers! Ik ben Jacqueline Alexandra en ik nodig je uit om met mij mee te vliegen op een metaforische reis door mijn leven, waar mijn luchtballon van dromen en succes weer begon te stijgen.

 

In mijn leven heb ik veel meegemaakt. Jarenlang heb ik mijn energie gestoken in anderen, terwijl ik mezelf vergat. Het was een tijd van intense werkzaamheden, een slopende vechtscheiding en het gevoel dat mijn eigen onderneming eerder een last dan een avontuur was geworden. Maar zoals de zwaarste stormen de sterkste mensen vormen, bracht mijn dieptepunt ook een keerpunt met zich mee.

 

Ballast Loslaten: Het Geheim van Lichter Leven

 

Het besef drong tot me door dat ik altijd met een loodzware rugzak aan het slepen was. Die rugzak was gevuld met perfectionisme, trauma'suit het verleden en het verlangen naar erkenning. Maar al die ballast weerhield me ervan om echt te vliegen. Ik moest leren loslaten, niet opgeven, maar ruimte maken voor groei.

 

Stress, zo ontdekte ik, komt vaak voort uit onze gedachten.Mijn eigen gedachten waren als gewichten die mijn ballon aan de grond hielden.De eerste stap naar verandering was het loslaten van die negatieve emoties, vanhet perfectionisme en de druk om te voldoen aan hoge verwachtingen. Ik leerdedat loslaten niet betekent dat je opgeeft, maar dat je ruimte maakt voor ietsnieuws.

 

Stijgen naar Nieuwe Hoogten

 

Door mentale coaching en een hernieuwd perspectief kon ik eindelijk de ballast loslaten. Ik opende mezelf voor positieve gevoelens, voor vreugde, eigenwaarde en het besef dat ik welvaart waard ben. Plotseling kreeg ik een tweede kans, een nieuw bedrijf met een schone lei.

 

Negatieve gedachten en destructieve patronen hebben niet langer de macht over mij.

Ik gebruik mijn verstand om de toekomst vorm te geven met positieve energieën. De stress en het gevoel van tekortschieten zijn veranderd in een gevoel van balans en vervulling. O.a. met de online trainingen vindbaar op www.InnerOuterStrength-academy.com kan je dit bereiken.

 

Tips voor Succes op Alle Fronten

 

Voor de succesvolle dames die, net als ik, hun luchtballon willen laten stijgen, heb ik enkele waardevolle tips:

 

*Ken je grenzen: Wees niet bang om nee te zeggen en ruimte te creëren voor jezelf. Het is oké om voor jezelf te kiezen.

*Wees niet bang om los te laten: Soms moeten we dingen loslaten om ruimte te maken voor groei. Het is geen teken van zwakte, maar van moed.

*Omarm positieve gedachten: Richt je aandacht op wat goed gaat en wat je wilt bereiken. Positieve gedachten creëren positieve resultaten.

*Investeer in zelfzorg: Neem de tijd om voor jezelf te zorgen, zowel fysiek als mentaal. Een gezonde geest en een gezond lichaam zijn de basis voor succes.

Word Nu Jouw Beste Jij

Loslaten is Zorgen voor Jezelf in 6 Stappen

 

Loslaten is zorgen voor jezelf in 6 stappen oftewel een Reis naar Innerlijke Kracht. Als jij dit blog leest, ben je vast op zoek naar verandering, naar succes en naar innerlijke kracht om jezelf te zijn. Ik zeg dan vaak over de weg er naar toe: loslaten is het toverwoord'.

Het is namelijk de sleutel tot het bouwen van het fundament voor een mooi leven. Waarom is loslaten zo belangrijk? Omdat de ballast die we met ons meedragen uit ons verleden negativiteit blijft uitzenden en ons onbewust tegenhoudt om onze dromen te bereiken.

Maar geen zorgen, ik geloof niet dat je je trauma's helemaal opnieuw hoeft te beleven. In plaats daarvan kunnen we die nare triggers transformeren tot neutrale of zelfs positieve herinneringen. En dat begint allemaal met bewustwording.

Alles in het universum is energie, dus elke gedachte en elk gevoel zendt een resonantie uit. Als je een feitelijke verandering wilt, moet je investeren in het bewust worden van je gedachten, emoties en overtuigingen.

Loslaten is de sleutel tot het bouwen van het fundament voor een mooi leven

 

Transformatie: Een Proces van Groei

 

Op aarde is er wereldwijd een transformatieproces gaande. Mensen beginnen te beseffen dat wij zelf de bron zijn van onze ervaringen. Maar verandering brengt groei en transformatie met zich mee, en dat kan soms beangstigend zijn. Ons brein zal er alles aan doen om in onze werkelijkheid bewijs te vinden voor onze beperkende overtuigingen of angsten.

 

Gelukkig is er een methode die kan helpen: de CREATE-methode. Deze methode helpt je bewuster te worden van jouw persoonlijke energieveld en helpt je om bewust keuzes te maken voor persoonlijke groei, carrière of liefde.

 

Loslaten: De Sleutel tot Verandering

 

Loslaten is een cruciaal onderdeel van de CREATE methode.Maar hoe doe je dat precies? Hier zijn 6 stappen om je op weg te helpen:

 

·      Werk aan je zelfbeeld: Wie ben jij echt en hoewil jij je voelen?

·      Visualiseer je doelen: Zie je specifieke doelenvoor je alsof ze al realiteit zijn.

·      Verbind met je hogere zelf: Volg je hart enomring jezelf met ondersteunende mensen.

·      Kom in actie: Neem beslissingen en los problemenop.

·      Laat los: Identificeer de behoeften achter je voor- en nadelen en laat ze los.

·      Verschuiving in bewustzijn: Ervaar de verschuiving die plaatsvindt in jezelf.

Verzet is weerstand, en weerstand leidt tot stagnatie. Het is belangrijk om je bewust te zijn van je innerlijke verzet en dit los telaten. Accepteer wat is en laat los wat niet bij jou hoort. Zo creëer je ruimte voor groei en verandering.

 

Verhoog je Energie Frequentie

 

Om je energiefrequentie te verhogen, is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Neem de tijd voor zelfzorg, doe waar je hart sneller van gaat kloppen en omring jezelf met positieve mensen. Door los telaten wat niet bij jou hoort, kom je steeds dichter bij jouw essentie en creëer je ruimte voor inspiratie en groei.

 

Creëer het Leven dat je Verdient

 

Dus, lieve lezers, steek je energie in wat er echt toe doet. Investeer in jezelf, in je groei en in je geluk. Laat los wat je niet langer dient en omarm de verandering die nodig is om jouw dromen te verwezenlijken.

 

Ik ben hier om je te helpen op je reis naar innerlijke kracht en succes. Laten we samen werken aan het loslaten van beperkende overtuigingen en het creëren van het leven dat je verdient.

 

Wil je meer weten over hoe ik je kan helpen? Neem dan gerust contact met me op voor een vrijblijvend gesprek. Samen kunnen we ontdekken welk pad voor jou het meest geschikt is.

 

Laten we samen jouw ballast loslaten en ruimte creëren voorgroei en succes. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en je te ondersteunen op je reis naar innerlijke kracht.

 

Met liefde en wijsheid,

 

Jacqueline Brandes

Tijdelijk gratis reading bij elke match call.

De reading biedt diepgaande inzichten in persoonlijke blokkades en paden naar groei, gebruikmakend van tarot voor heldere oplossingen, allemaal binnen een transformerend 30-minuten gesprek.