No items found.

Herstel Uitgeputte Lichtenergie en Open het Hartchakra

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief
Bedankt! Je bent ingeschreven!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.

Herstel Uitgeputte Lichtenergie en Open het Hartchakra met deze Gids naar het Herpakken van Jouw Ware Licht en Potentieel

Liefdesperikelen

In ons leven worden we vaak geconfronteerd met uitdagingen die onze energie kunnen uitputten en ons hartchakra kunnen afsluiten. Dit kan ervoor zorgen dat we niet langer stralen volgens ons ware licht en potentieel.

Herstel Uitgeputte Lichtenergie en Open het Hartchakra bij Liefdesperikelen

Gevolgen hiervan kunnen gevoelens van ongelukkigheid zijn, het ervaren van zinloze relaties en het vastzitten in situaties waarin we ons niet kunnen bevrijden, zelfs als de ander misbruik van ons maakt. Maar er is hoop.

Als transformatietherapeut help ik mensen de regie over hun hart te herpakken en hun pure liefdesenergie te herstellen.

Luister je liever? Volg dan de Create your happy future podcast. Klik hier.

Behoefte aan waardering en erkenning

Oorzaken van Uitgeputte Lichtenergie en een Afgesloten Hartchakra

Om effectief te kunnen helen, is het belangrijk de oorzaken van uitgeputte lichtenergie en een afgesloten hartchakra te begrijpen.

Enkele van deze oorzaken zijn:

  • Behoefte aan Waardering en Erkenning:

Soms trekken we partners aan die ons gevoel van eigenwaarde versterken, omdat onze behoefte aan waardering en erkenning zo sterk is. Dit kan leiden tot afhankelijkheid en het verliezen van ons eigen innerlijk kompas.

  • Zielslessen:

Onze ziel kan ervoor kiezen om specifieke lessen te leren in dit leven, wat zich kan manifesteren in de vorm van uitdagende relaties of situaties. Elk gezin waarin we geboren worden, draagt lessen die we nodig hebben om te evolueren.

  • Verlies van Zelf:

Door ons voortdurend aan anderen aan te passen om hen te behagen of te helpen, kunnen we onszelf verliezen in het proces. Dit kan leiden tot een gevoel van leegte en een gebrek aan vervulling.

  • Dragen van Andermans Pijn:

We kunnen onbewust de pijn van anderen op ons nemen, waardoor onze eigen energie wordt uitgeput en ons hartchakra wordt geblokkeerd.

  • Vasthouden aan het Verleden:

Een slachtoffermentaliteit en het vasthouden aan negatieve ervaringen uit het verleden kunnen ons tegenhouden om vooruit te gaan en ons volledige potentieel te omarmen.

Herstellen van de Verbinding met Jezelf

Als transformatietherapeut help ik mensen om deze blokkades te herkennen en te transformeren, zodat ze weer in staat zijn om hun ware licht en potentieel te laten stralen.  Meer weten? Dm mij of klik hier

Dit omvat het herstellen van de verbinding met zichzelf, het helen van oude wonden en het loslaten van beperkende overtuigingen.

Chakra's en Hun Belang

Chakra's zijn energiecentra in ons lichaam en we hebben zeven hoofdenergiecentra. Door drukte, stress en ons huidige leven raken deze vaak verstoord, wat leidt tot een disbalans in ons lichaam.

Dit kan zich uiten in gevoelens van vermoeidheid, stress en het gevoel te veel in je hoofd te zitten. Deze disbalans kan gemakkelijk door een chakra healing weer in balans worden gebracht.

Chakra balans

Het Dieper Opschonen van de Chakra’s

Het opschonen van de chakra’s is belangrijk omdat iedere chakra zijn schaduwkanten en lichte kanten heeft.

De schaduwkant kan een diepere laag van kwetsuur of trauma bevatten, die in de chakra ligt opgeslagen. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Je niet veilig voelen
  • Je niet durven uitspreken
  • Een gesloten hart hebben
  • Je niet goed genoeg voelen
  • Niet durven zijn wie je echt bent
  • Niet volledig vertrouwen op je intuïtie
  • Veel in je hoofd zitten
  • Lichamelijke klachten of pijntjes ervaren
  • Moeite hebben met grenzen stellen
  • Moeite hebben met controle loslaten
Verliefd

Conclusie

Als jij jezelf herkent in de beschreven situaties en voelt dat jouw pure liefdesenergie verstoord is, weet dan dat er hoop is.

Met de juiste begeleiding en ondersteuning kun je jouw hart weer openen, zodat er vanuit jouw ware potentieel een match op je pad komt. (Klik hier voor traject info)

Neem de regie over jouw leven terug en laat jouw licht schijnen zoals het bedoeld is.

Veel Liefde, Geluk en Wijsheid

Jacqueline Brandes

Tijdelijk gratis reading bij elke match call.

De reading biedt diepgaande inzichten in persoonlijke blokkades en paden naar groei, gebruikmakend van tarot voor heldere oplossingen, allemaal binnen een transformerend 30-minuten gesprek.