5 stappen naar het ontwaken van je vrouwelijke energie

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief
Bedankt! Je bent ingeschreven!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.

De dag brak aan met een zachte gloed, en in haar hart voelde ze de roep van iets diepers, iets oud en heilig. Ze stond voor de spiegel, haar ogen glinsterend van nieuwsgierigheid en verlangen. Het was tijd om haar vrouwelijke energie te ontketenen en de kracht in zichzelf te ontdekken.

Dit is het verhaal van Janine een cliënte van mij, die haar schoonheid met natuurlijke huidverjonging en energetische persoonlijke reiniging wilde verbeteren.

Onrust en Spanning

Zij ervaarde zoveel stress en spanning in haar lichaam, dat ze telkens moe op stond. Ze was niet helemaal happy met hoe het op haar werk verliep. Dit gaf haar mentale onrust en een volhoofd. Daarnaast ervaarde ze nu al langere tijd zenuwen in haar geblokkeerde buik. Door relatieproblemen uit het verleden stond ze nog niet open voor relatie met een man. En ze had een schuldgevoel naar haar kinderen en werk relaties, waardoor zij zichzelf niet op 1 durfde te zetten.

Zij wilde meer uit het leven halen dan ze nu deed. Er moest meer balans tussen privé en werk komen, anders was de kans groot ze burnout zou geraken.

Holistische Benadering van Schoonheid en Healing

Zij koos voor het MunayQi Resettraject omdat zij die mogelijke herverbinding met zichzelf en het toewerken naar een jeugdigere innerlijke en uiterlijke GLOW wel zag zitten.

Ik, Jacqueline Brandes, sta er namelijk om bekend door jou met holistische schoonheids- en healing praktijken, zoals high-frequency loslaatsessies en Munay-ki inwijdingen, te helpen je ware zelf te ontdekken en te versterken.

Waar ik heel blij van wordt is jou te begeleiden naar innerlijke rust, balans en een stralende huid, zodat je meer liefde aantrekt en met vreugde je authentieke leven kunt leiden.

Maar voor je zover bent is er zelfbewustzijn, schaduwwerk en het loslaten van het ego nodig, waarbij je zowel de lichte als de donkere aspecten van het zelf omarmd.

MunayQi Schaduwwerk

Zelfbewust schaduwwerk

Wellicht wil jij je ook net als Jeanine intuïtief bewuster Zijn met je hogere zelf om op effectieve wijze vol eigenwaarde, veerkracht, liefde en energie jouw leven next level vorm te geven?

Ik deel 5 stappen naar het ontwaken van je vrouwelijke energie, die jij nu al zelfstandig kan zetten.

5 stappen naar het ontwaken van je vrouwelijke energie

Stap 1: Verbinden met Moeder Natuur

Trek lekker je schoenen uit en loop blootsvoets over zacht gras, voelde de aarde onder jouw voeten en de winddoor je haar.

De natuur is de thuisbasis van goddelijke vrouwelijke energie, en in deze serene omgeving kan jij de helende kracht van jouw Goddess within voelen.

 

Stap 2: Belichaming en Sensualiteit

 

Je kan leren volledig met en inje lichaam te zijn, te genieten van elke sensatie en jouw vijf zintuigen omarmen.

Bijvoorbeeld door het nemen van een lang, luxueus bad met essentiële oliën. Voel het warme water om je heen en geniet van een zacht aroma dat jouw zintuigen prikkelt.

Sacred Beauty Rituals

Rituelen waarin je jouw lichaam met liefde en aandacht verzorgt zijn heilig.

Wil je jezelf in de watten leggen, dan zijn mijn sacred beauty rituals een aanrader, zoals bv:

*Divine Harmony Biolift :  een Verjongende en lymfe afvoerende behandeling die je huid laat stralen. En terwijl jouw huid verbeterd tijdens het masker onderga je een Energetische Healing: met Access Bars om innerlijke rust en balans te bevorderen.  

*GoddessEmpowerment Ritual: een diepgaande, holistische behandeling ontworpen om de innerlijke kracht, schoonheid en balans van elke vrouw te ontketenen. Dit ritueel combineert klankschaal healing, een luxe gezichtsbehandeling met bladgoud en reiki handoplegging om lichaam, geesten ziel te harmoniseren.

 

Stap 3: Onderzoek van Conditionering en Schaduwwerk

 

Niemand ontkomt aan de conditionering rond vrouwelijkheid. Deze conditioneringen onderzoeken en uitdagen, met bv familie opstellingen of mijn bach bloesem consulten helpt je wellicht de verhalen te ontdekken die jou beperken.

Dit diepgaande schaduwwerk helpt ook om aspecten van jezelf te accepteren die je misschien eerder hebt afgewezen.

Zet stappen in het loslaten van angst en schaamte los, zodat je meer in je ware kracht stapt met een hernieuwd gevoel van vrijheid en zelfacceptatie.

 

Stap 4: Liefde voor het Lichaam en Emotionele Intelligentie

 

Zelfliefde begint ook met verliefd worden op je lichaam, precies zoals het is. Je kan elke ochtend voor de spiegel staan en liefdevolle affirmaties uitspreken, waardoor je jouwzelfbeeld transformeert zo nodig.

Gevoelens erkennen en  uiten, kan leidden tot diepere, authentieke relaties met jezelf maar ook met anderen.

Ook jezelf toestemming geven om te rusten, te genieten en te helen is van belang. Balans vind je door tijd voor jezelf te nemen, te mediteren en je lichaam en geest te voeden met wat je dan ook nodig hebt op dit moment.

 

Stap 5: Vertraging en Rituelen

 

In de drukte van het dagelijks leven is de tip de tijd te vertragen en in het moment aanwezig te zijn. Creëer daarvoor eenvoudige, dagelijkse rituelen die jou helpen om te aarden en je vrouwelijke energie te activeren.

Een kopje thee drinken in stilte, de maan volgen en je emoties bijhouden – zijn al kleine gewoonten die jou in verbinding kunnen brengen met je innerlijke kracht en balans. Een interessante manifestatie sessie en lichaamsgerichte loslaat sessie geef ik als ritueeltijdens volle maan. Zie www.munayqi.nl voor meer info.

 

Het Pad van Vrouwelijke Energie

 

Jeanine heeft de Krijgergodin in haar een plekje gegeven. Deze stond altijd aan in een overlevingsmodus. Nu bouwt ze verder aan de fundamenten van haar imperium als een ontwaakte wijzere hogepriesteres.

Dat is zo gaaf om te zien als iemand haar pad weer met passie en liefde bewandelt. Het wakkert mijn vrouwelijk lichtwerkers energie aan en ik inspireer je dan ook graag om je vrouwelijke energie meer te omarmen. Hier zijn diverse rituelen voor zoals het vergoten van je kundalini energie, verken seksuele energie, creativiteit en de menstruatiecyclus. Of gebruik je stem als je van zingen houd. Vrouwen zijn eeuwenlang het zwijgen opgelegd.

Het werken met de keelchakra kan enorm helpen, evenals het doen van voorouderlijkhelingswerk om de wortel van je eigen verhalen te onthullen. Tijdens de Munay-KI baarmoeder rite ontmoet je gelijkgestemde vrouwen, die ieder hun eigen verhaal hebben, maar toch zo herkenbaar voor jou en mij.

Een van mijn conclusies van hoe jij tot ontwaken komt van jouw vrouwelijke energie is; Wees je eigen beste vriend

Want doordat de vrouwelijke energie eeuwenlang is onderdrukt, verworpen, vervormd en beschaamd, is de enige en krachtigste manier om dit te doorbreken; volledig bij jezelf zijn, in liefde en acceptatie. Eer je behoeften en geef jezelf de tijd voor je interne proces om zich te ontvouwen.

Tijdelijk gratis reading bij elke match call.

De reading biedt diepgaande inzichten in persoonlijke blokkades en paden naar groei, gebruikmakend van tarot voor heldere oplossingen, allemaal binnen een transformerend 30-minuten gesprek.