bedankt
bedankt
bedankt

Dankjewel, je aanvraag is in behandeling

Stap 1

Allereerst check ik je aanmeldformulier

Als ik je kan helpen naar persoonlijke en zakelijke groei komen we in contact. Je ontvangt vanzelf een persoonlijke mail van mij met de bevestiging voor het gesprek indien ik denk ik met jou grote resultaten kan bereiken.

Mocht dit niet het geval zijn, dan laat ik je de reden uitgebreid per mail weten en geef ik je advies wat ik in jouw geval zou doen.

Als je een bevestiging hebt ontvangen bel ik je vervolgens op het afgesproken tijdstip die je hebt aangegeven in je boeking.

Tijdens ons gesprek is het fijn als je in een stille ruimte zit zonder afleiding en dat je pen en papier bij de hand hebt om notities te maken.

Voor persoonlijke consultgesprek is wederzijdse volle aandacht nodig. 

LeefDoeDroom

...en wordt de allerbeste jij

Stap 2

Bekijk deze video om te weten ‘hoe je volgens je volle potentieel een leven vol geluk vormgeeft

Wat je mag verwachten...

Heb jij behoefte aan meer innerlijke kracht?

In de gratis videoles ontvang je stress verlagende tips zoals hoe je het hoofd kunt opruimen en rust ervaart. Ik deel mijn persoonlijke verhaal hoe mijn luchtballon door zelf positiviteit vorm te geven weer kon opstijgen.  En je leert eenvoudig toe te passen stress verlagende techniek die toe te passen zijn tijdens acute momenten van stress.

Via email blijf ik je inspireren om in actie te komen en resultaten te behalen.

De methode ik gebruik in het reset your Mind & Soul traject, heb ik niet zomaar even snel bedacht. Het is gebaseerd op 6 fundamenten die zich dagelijks, keer op keer in de praktijk bewijzen. Bij mijn coaches, klanten en mijzelf. Pas je de MunayQi Create methode toe, dan staat niets jou meer in de weg, om een leven vol impact en vrijheid te krijgen. In mijn model laat ik je zien welke stappen naar innerlijke vrede en uiterlijke kracht leiden.

Stel je eens voor dat je met behulp van innerlijke kracht strategieën, je weer energiek voelt, om vanuit helderheid en passie jouw leven vorm te geven.

Zou jij dan Stress willen leren transformeren en een fundament bouwen als het  vrijheid, geluk en gezondheid naar je toe kon trekken?

YESYOUCAN

Stress Transformatie

In coaching en training brengt het CREATE model, confrontatie, reset, verbinding, actie, gereedschap en evaluatie om vol energie tot meer blijdschap, vrijheid en gezondheid te komen.

In verbinding met je hogere zelf

Jacqueline werkt volgens 6 stappen. Zij heeft een MunayQi CREATE methode ontwikkelt die mentaal, fysiek en spiritueel diepgaande en duurzame transformatie teweeg brengt.

Dankjewel, je aanvraag is in behandeling

Stap 1

Allereerst check ik je aanmeldformulier

Als ik je kan helpen naar persoonlijke en zakelijke groei komen we in contact. Je ontvangt vanzelf een persoonlijke mail van mij met de bevestiging voor het gesprek indien ik denk ik met jou grote resultaten kan bereiken.

Mocht dit niet het geval zijn, dan laat ik je de reden uitgebreid per mail weten en geef ik je advies wat ik in jouw geval zou doen.

Als je een bevestiging hebt ontvangen bel ik je vervolgens op het afgesproken tijdstip die je hebt aangegeven in je boeking.

Tijdens ons gesprek is het fijn als je in een stille ruimte zit zonder afleiding en dat je pen en papier bij de hand hebt om notities te maken.

Voor persoonlijke consultgesprek is wederzijdse volle aandacht nodig. 

LeefDoeDroom

...en wordt de allerbeste jij

Stap 2

Bekijk deze video om te weten ‘hoe je volgens je volle potentieel een leven vol geluk vormgeeft

Wat je mag verwachten...

De methode ik gebruik in het reset your Mind & Soul traject, heb ik niet zomaar even snel bedacht. Het is gebaseerd op 6 fundamenten die zich dagelijks, keer op keer in de praktijk bewijzen. Bij mijn coaches, klanten en mijzelf. Pas je de MunayQi Create methode toe, dan staat niets jou meer in de weg, om een leven vol impact en vrijheid te krijgen. In mijn model laat ik je zien welke stappen naar innerlijke vrede en uiterlijke kracht leiden.

Via email blijf ik je inspireren om in actie te komen en resultaten te behalen.

Heb jij behoefte aan meer innerlijke kracht?

Stel je eens voor dat je met behulp van innerlijke kracht strategieën, je weer energiek voelt, om vanuit helderheid en passie jouw leven vorm te geven.

Zou jij dan Stress willen leren transformeren en een fundament bouwen als het  vrijheid, geluk en gezondheid naar je toe kon trekken?

Let’s do this!  Ik spreek je snel. 🙂 

Abonneer je ook alvast op de MunayQi podcast en Youtube kanaal om nog meer inspiratie en innerlijke kracht op te doen tijdens jouw persoonlijk- en zakelijke groeiproces.

YESYOUCAN

Stress Transformatie

In coaching en training brengt het CREATE model, confrontatie, reset, verbinding, actie, gereedschap en evaluatie om vol energie tot meer blijdschap, vrijheid en gezondheid te komen.

In verbinding met je hogere zelf

Jacqueline werkt volgens 6 stappen. Zij heeft een MunayQi CREATE methode ontwikkelt die mentaal, fysiek en spiritueel diepgaande en duurzame transformatie teweeg brengt.

Call Now Button