bedankt
bedankt
bedankt

Dankjewel, je aanvraag is in behandeling

Ik help je zo graag naar persoonlijke en zakelijke groei, dat ik je na deze week een Consult gesprek t.w.v. €148,50 cadeau wil doen.

Stap 1

Allereerst check ik je aanmeldformulier

Als ik je kan helpen naar persoonlijke en zakelijke groei komen we in contact. Je ontvangt vanzelf een persoonlijke mail van mij met de bevestiging voor het gesprek indien ik denk ik met jou grote resultaten kan bereiken.

Mocht dit niet het geval zijn, dan laat ik je de reden uitgebreid per mail weten en geef ik je advies wat ik in jouw geval zou doen.

Als je een bevestiging hebt ontvangen bel ik je vervolgens op het afgesproken tijdstip die je hebt aangegeven in je boeking.

Tijdens ons gesprek is het fijn als je in een stille ruimte zit zonder afleiding en dat je pen en papier bij de hand hebt om notities te maken.

Voor persoonlijke consultgesprek is wederzijdse volle aandacht nodig. 

LeefDoeDroom

...en wordt de allerbeste jij

Stap 2

Bekijk deze video om te weten ‘hoe je volgens je volle potentieel een leven vol geluk vormgeeft

Wat je mag verwachten...

Heb jij behoefte aan meer innerlijke kracht?

In de gratis videoles ontvang je stress verlagende tips zoals hoe je het hoofd kunt opruimen en rust ervaart. Ik deel mijn persoonlijke verhaal hoe mijn luchtballon door zelf positiviteit vorm te geven weer kon opstijgen.  En je leert eenvoudig toe te passen stress verlagende techniek die toe te passen zijn tijdens acute momenten van stress.

Via email blijf ik je inspireren om in actie te komen en resultaten te behalen.

De methode ik gebruik in het reset your Mind & Soul traject, heb ik niet zomaar even snel bedacht. Het is gebaseerd op 6 fundamenten die zich dagelijks, keer op keer in de praktijk bewijzen. Bij mijn coaches, klanten en mijzelf. Pas je de MunayQi Create methode toe, dan staat niets jou meer in de weg, om een leven vol impact en vrijheid te krijgen. In mijn model laat ik je zien welke stappen naar innerlijke vrede en uiterlijke kracht leiden.

Stel je eens voor dat je met behulp van innerlijke kracht strategieën, je weer energiek voelt, om vanuit helderheid en passie jouw leven vorm te geven.

Zou jij dan Stress willen leren transformeren en een fundament bouwen als het  vrijheid, geluk en gezondheid naar je toe kon trekken?

YESYOUCAN

Stress Transformatie

In coaching en training brengt het CREATE model, confrontatie, reset, verbinding, actie, gereedschap en evaluatie om vol energie tot meer blijdschap, vrijheid en gezondheid te komen.

In verbinding met je hogere zelf

Jacqueline werkt volgens 6 stappen. Zij heeft een MunayQi CREATE methode ontwikkelt die mentaal, fysiek en spiritueel diepgaande en duurzame transformatie teweeg brengt.

Dankjewel, jouw Create-KrachtGids ligt binnen 2 dagen in je brievenbus

Gefeliciteerd met jou 1e stap in
body & mind transformatie

Je komt lekkerder in je vel te zitten en dit zorgt ervoor dat jij:

 • in actie komt om jouw succes te vergroten.
 • makkelijker zorg kan dragen voor jouw gezin, want je vindt dat zij meer verdienen.
 • je succesvol voelt en dit uitstraalt.
 

Jij bent mij niet voor niets tegen gekomen.

Als je nu niet werkt aan je persoonlijke ontwikkeling, dan blijf jij op hetzelfde niveau, terwijl je wilt stralen vanuit een krachtig potentieel, toch? 

Daarom lees nog even een stukje door, want ik heb nog iets voor jou.

Omdat ik je graag stap voor stap help, om vanuit rust in je kracht te staan, zodat jij jezelf een happy, (w)healthy lifestyle kan geven, waar jij recht op hebt.

Daar doen we het toch voor?

 

Stap 1: lekker lezen

Leer loslaten en opladen met mijn Create  methode. Boosheid, onzekerheid en frustratie is niet meer nodig. Het kan anders!

Het Create-magazine, straks bij jou op de mat valt, bied jou de eerste stap naar meer focus en helderheid tijdens het bouwen aan je fundament van succes en overvloed.

Stap 2: get inspired

Om je te blijven inspireren en om in actie te komen, vertel ik je graag over mijn filosofie en wat ervoor nodig is om je droomleven naar eigen wens vorm te geven.

Dm mij daarvoor op instagram het woord RESET en ik stuur je de videolink.

Wat je mag verwachten...

Ik beloof je dat je na deze video het enthousiasme hebt, om transformerende stappen te zetten. 

Want de methode die ik gebruik in het reset your Mind & Soul traject, heb ik niet zomaar even snel bedacht. Het is gebaseerd op 6 fundamenten die zich dagelijks, keer op keer in de praktijk bewijzen. Bij mijn coaches, klanten en mijzelf.

Pas je de MunayQi Create methode toe, dan staat niets jou meer in de weg, om een leven vol impact en vrijheid te krijgen. In de video laat ik je mijn model zien met de stappen die naar innerlijke vrede en uiterlijke blije kracht leiden.

LeefDoeDroom

...en wordt de allerbeste jij

YES! dit magazine is life changing.

Stel je eens voor

Stel je eens voor dat je met behulp van innerlijke kracht strategieën, je weer energiek voelt, om vanuit helderheid en passie jouw leven vorm te geven.

Zou jij dan Stress willen leren transformeren en een fundament bouwen als het vrijheid, geluk en gezondheid naar je toe kon trekken?

YESYOUCAN

Stress Transformatie

In coaching en training brengt het CREATE model, confrontatie, reset, verbinding, actie, gereedschap en evaluatie om vol energie tot meer blijdschap, vrijheid en gezondheid te komen.

In verbinding met je hogere zelf

Jacqueline werkt volgens 6 stappen. Zij heeft een MunayQi CREATE methode ontwikkelt die mentaal, fysiek en spiritueel diepgaande en duurzame transformatie teweeg brengt.

Wat mijn cliënten zeggen

REVIEWS
 • Met regelmaat kom ik bij Jacqueline voor een ontspannende massage. Met haar diepgaande kennis van lichaam en geest zorgt ze voor een zeer ontspannen en stress verlagende behandeling waardoor je... Lees verder

  Bas Boersma Avatar Bas Boersma
  28/09/2022

  Of je nu komt voor een ontspannende therapeutische massage, stress verlichting of voor het doorbreken van patronen met methodes zoals of Access bars, Medicijnwiel, evenals Coaching, bij Jacqueline ben je... Lees verder

  Chanthal de la Haye Avatar Chanthal de la Haye
  19/09/2022
 • Jacqueline geeft veel vertrouwen dat het alles oké is, zodra je één voet over de drempel zet. Tijdens de 'choco voyage' begeleid ze je professioneel. Ze voelt direct aan wanneer... Lees verder

  Edwin Middelkoop Avatar Edwin Middelkoop
  28/07/2021

  Ik heb bij Jacqueline de chocovoyage gedaan. Wat een bijzonder ervaring. De ruimte was heel sfeervol aangekleed. Er lagen heerlijke relax kussens klaar. De sessie begon met informatie over wat... Lees verder

  Katharina Soemodihardjo Avatar Katharina Soemodihardjo
  02/10/2021
 • Sinds de laatste jaren lijd ik aan chronische nekklachten, fysiotherapie hielp niet meer. Sinds ik me bij Jacqueline laat masseren, ervaar ik minder pijn tijdens het slapen en werken. De... Lees verder

  Jose Medina Molina Avatar Jose Medina Molina
  03/05/2021
Waar kan ik je mee helpen?
Call Now Button