kolibrie cartoon munayqi Reset your Mind & Soul

Afstemmen op de Bron

zodat jij moeiteloos leert manifesteren vanuit je mooiste potentieel

Deze workshop is voor jou als je:

Heb jij het gevoel je nu vast zit?

Had jij een bepaald plaatje van je leven voor ogen, maar door onderdrukking en jezelf wegcijferen liep het anders?
Herken je dat door negatieve gebeurtenissen of narcistische relatie, je in de energie van angst en overleven zit?
Je wilt nu eindelijk eens een x de illusie van afwijzing controle en tekort, verleggen naar innerlijke rust en passievolle flow?

Doe mee en laat je inspireren

Ontvang dan de stappen naar verbinding met jezelf en anderen, waardoor je moeiteloos leert manifesteren.
Ik nodig je graag uit voor mijn 10 daagse ‘afstemmen op de bron’.
Een workshop die jou de uitdaging biedt, om in je kracht te komen, los van het ego en de positieve energie uit het Quantumveld door je heen te laten stromen.

Krijg direct toegang mijn manifesteer geheimen.

Leef volgens je mooiste potentieel!  Van €222,- voor €111,-.

MunayQi betekent: 'word je Beste jij in Liefde' 

Mijn voorbeeld KrijgerGodin zegt ook wel: ‘Become the happiest person you know’  en dat is waar ik je bij help met mijn transformatie programma’s.

Met als doel je hoogste potentieel weer aan te gaan voelen, zodat je met plezier straalt, je missie deelt en dankbaar ontspannen je dag telkens vormgeeft volgens jouw voorwaarden.

Met deze training ga je een keuze maken, vanuit welke identiteit,  jij Next level wilt gaan (bijvoorbeeld ontspannen moeder voor je gezin, een ambitieuze sporter voor optimale gezondheid en/of een financieel vrije ondernemer Zijn).

Vanuit jouw kern gaan we werken aan het beter afstemmen op de bron. 

Je krijgt inzicht in de innerlijke oorzaak van jouw handrem

Krijger Godin transformatie naar hogepriesteres

Dag 1 Helderheid

Durf jij jezelf te confronteren met oud gedrag wat je niet meer dient.
Neem jij vanaf vandaag de beslissing om ‘het verlangen je het allerliefst wilt manifesteren’, werkelijkheid te maken? Jij bent het namelijk waard!
Geloof mij als ik zeg; ‘dat jij de Creator bent van jouw werkelijkheid’.
Om contact te maken met het Veld van de oneindige mogelijkheden, is het nodig je goed te VOELEN!
In deze les wordt alles helder en ga je met ‘goed voelen’ aan de slag.

 

Dag 2 Je reset verankeren

Laat vandaag de buitenwereld of ‘zoals ‘het zou moeten zijn, volgens..’ nu eens los. Vandaag leer je die horror film in je mind te veranderen en gebruik je een anker als houvast om je energie frequentie te verhogen

Dag 3 Verbinding met het Levenswiel

Focussen op wat jij belangrijk vindt is van belang. En voelen wie jou verder helpt in het vormgeven van je droomleven volgens jouw voorwaarden, daar gaan de oefeningen van vandaag over. Start met het invullen van het MunayQi levenswiel. En krijg inzicht in de bouwtekening van je geestelijke villa. 

Dag 4 Zaadjes planten via focus en rituelen

Om die zaadjes te planten, mag je in actie komen. Vandaag leer ik je problemen herkennen, je sh#t loslaten en je Krijger of Godinnen power terughalen.

Dag 5 Opruimen en stress verlagen

Gisteren heb je jouw bouwtekening oftewel fundament beschreven. Visualiseer dit dagelijks. Visualiseer alle stappen richting je doel. Ochtendrituelen helpen je bij gemotiveerd blijven, het voor je zien en er in gaan beloven. Dus  geniet van je proces. En wees dankbaar.

Dag 6 Hart en Brein op 1 lijn

Ondertussen heb je helder wat je wilt bereiken. Je weet welke overtuiging je nodig hebt naar energie. Je weet je te focussen door ochtend rituelen.En vandaag voel je Kolibrie vaardigheden, zoals energiek, leven in het Nu, onafhankelijkheid, je vrouwelijke zelf, zodat je wel actie stappen zet.

BONUS #1 coach gesprek

jacqueline munayqi bellen

Op maat De stap naar innerlijke rust en vrijheid!

In dit gesprek bespreken we samen, hoe de regie te (her)pakken naar innerlijke rust. Tackel je het onderliggende probleem van vastzitten en somberheid, dan voorkom jij burn-out of het wederom aantrekken van foute relaties en een ongelukkig gevoel.

t.w.v.  €99,00

WAT ANDERE ZEGGEN...

jacqueline munayQi himani inner outer strength

Auteur: Jacqueline Brandes: de Stress Transformatie expert

Wie is Jacqueline? 

Auteur en Natuurgeneeskundig Transformatie therapeut die je helpt je overlevingsmodus los te laten, zodat je innerlijke rust ervaart en ziet wat echt belangrijk is, zodat jij het leven kan creëren wat je wil.           

Via haar CREATE-methode neemt Jacqueline je mee op een reis om van dromen naar doen te gaan. Het is tijd te gaan geloven in jezelf, op een andere wijze dan je altijd al deed.

Jacqueline Brandes is natuurgeneeskundig transformatie therapeut en ervaringsdeskundige in narcistische relatie. Al 23 jaar coacht ze mensen naar meer zelfvertrouwen, welzijn en geluk door het hervinden van die glimlach in de spiegel. 

Daarnaast is ze oprichter van de InnerOuterStrength-Academy en eigenaar van praktijk MunayQi, wat betekent: word je beste jij, in liefde vanuit je hart. Jacqueline woont, samen met haar twee dochters Quences en Kayleigh, in Purmerend.

Waar kan ik je mee helpen?
Call Now Button